Fudbaler Dejvid Bekam pojavio se na treningu engleske fudbalske ekipe sa sinom Romeom Bekamom, a tom prilikom su svi primetili da je promenio imidž.

Naime, ljubitelji fudbala, ali Instagram pratioci Bekama odmah su primetili da je Dejvid sada platinasto plav.

Dejvid Bekam poznat je po promenama boje kose. Mnogi bi rekli da ima dosta godina za ovu vrstu eksperimentisanja, ali fudbalera ništa u 47 godini ne može sprečiti da se poigrava sa svojim stilom.

Raspoloženi Bekam na utakmici delio je autograme i fotkao se s prisutnim fanovima dok je njegov sin Romeo jedva uspevao da se probije kroz gužvu koja se okupila oko njegova oca.

Upravo se za Romea smatra da je i bio inspiracija svome ocu za novu frizuru jer se početkom ove godine i 20-godišnji Romeo ofarbao kosu u istu nijansu.

Podsetimo, Romeo je krenuo očevim stopama te je mlađi Bekam takođe u sportskim vodama i igra fudbal u Majamiju. Pored toga, i izgledom veoma podseća na proslavljenog fudalera.

Za razliku od brata Bruklina koji je zbog supruge zaboravio na porodicu, Romeo posle raskida sa devojkom svaki trenutak provodi sa svojom porodicom.

JOš fotografija Bekam porodice pogledajte u nastavku:

Instagram, affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bekam porodica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!