Italijanska glumica Asia Argento snimljena je u društvu svog novog dečka, šampiona borilačkih veština Mišelea Martignonija, koji je mlađi od nje 21 godinu.

47-godišnja Asia viđena je kako razmenjuje nežnosti s 26-goodišnjim Mišeleom na bazenu u Rimu, gde se dodatno isticala svojim tetovažama kojima je ukrasila celo telo. 

Asia Argento i Mišele Martignoni uživaju u ljubavi.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumica se ovih dana našla u centru pažnje nakon tvrdnji koje su iznesene o njoj u biografiji Entonija Burdena, a koja opisuje njenu burnu vezu sa slavnim kuvarskim šefom koji je sebi oduzeo život.

Naime, prema knjizi autora Čarlsa Liršena "Down and Out in Paradise",u noći pre tragičnog događaja Asia mu je poslala poruku da prestane da je uznemirana, na šta joj je on navodno odgovorio "Dobro" i nekoliko sati kasnije preminuo.

Burdenova porodica i Asia već su osporili sve navedeno u knjizi, optužujući Liršena za višestruke neistine, ali u njoj su navodno prikazani podaci s njegovog ličnog računara, poruke i e-mail, i to u cilju kako bi oslikali njegov život, kao i njegove turbulentne poslednje dane života.

Entoni Burden.
Shutterstock 

U ekskluzivnom intervjuu za DailyMailTV Asia je nakon njegove smrti progovorila o strašnim optužbama s kojima se suočila, prema kojima je ona bila kriva za Entonijevu tragičnu smrt, oteravši ga u nju svojim prevarama. Ipak, u emotivnom razgovoru otkrila je kako je navodno i on nju varao te da prevare nisu doživljavali kao problem u vezi.

"Ljudi mi govore da sam ga ubila. Ali razumem da svet mora pronaći razlog za tako nešto. I ja bih ga volela naći. Možda bih pronašla malo utehe", izjavila je Asia glasom koji je prekidao plač.

Naime, mediji su samo tri dana pre tragičnog događaja objavili fotografije Asie i njenog prijatelja, inače novinara Huga Klementa kako se drže za ruke šetajući Rimom. Naravno, nije trebalo puno vremena da prođe da bi se internetom sporne fotografije povezivale s Entonijevom smrću. 

Asia Argento i Entoni Burden.
Instagram 

Asia je proglašena ubicom u brojnim online grupama naziva tipa "Pravda za Entonija". Optužili su je da uopšte ne izgleda kao žena koja tuguje za čovekom kog je svojevremeno nazivala svojom najvećom ljubavi, kamenim osloncem i zaštitnikom jer je brzo odlučila da se vrati u žiri talent showa koji se prikazivao u Italiji.

Priznala je da je u tim, za nju teškim danima, postojao samo jedan izbor - ili da odlazi na posao ili da nikad više ne ustane iz kreveta. Kaže da joj je to spasilo život.

"Sati koje sam provela na pozornici, slušajući muziku i gledajući te umetnike koji su se borili za svoje snove pomogli su mi da se koncentrišem na njih i da ne razmišljam o svom slomljenom srcu. I to je upalilo. Doslovno mi je spasilo život, na čemu ću večno biti zahvalna", izjavila je tada glumica.

S obziom na to da joj javnost nije verovala da pati, Asia je jednom prilikom iznenadila selfie fotografijom na kojoj plače.

"Hoćete da vidite bol? Evo vam bol. Filteri nisu potrebni. Dve godine bez moje ljubavi", napisala je u objavi. 

Asia je konačno uspela da nastavi dalje i danas uživa u ljubavi sa MMA borcem, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Asia Argento i Mišele Martignoni uživaju u ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!