Nedelja mode u Parizu nije mogla da prođe bez jedne od najlepših žena sveta, Monike Beluči. Slavna glumica plenila je pažnjom na svakom koraku, a ovog puta, pored prijateljice Eve Longorije sa kojom je pratila revije iz prvog reda, društvo joj je pravio i na prvi pogled nepoznat markantni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Njih dvoje su kasnije i nasmejano pozirali okupljenim fotografima, dok ju je držao oko struka, što glumici uopšte nije smetalo, te je i te kako odavalo utisak da su veoma bliski.

Monika Beluči pojavila se na Nedelji mode sa Džonom Noletom.
Profimedia 

Naravno, od momenta kada su fotografije sa Nedelje mode preplavile mreže, mogli su se pročitati podeljeni komentari - sa jedne strane bilo je onih koji su mu zavideli, a sa druge strane su bili oni koji su ga "proklinjali", jer "očigledno ima nešto, čim je Monika pala na njega" i isticali da zaslužuje "pravog frajera". 

Međutim, malo potom se saznalo i ko je muškarac koji je pravio društvo jednoj od najlepših žena. Iako običnim "smrtnicima" nije poznat, njegovo ime je i te kako dobro poznato u krugovima slavnih dama.

Monika Beluči je na nedelji mode bila sa Evom Longorijom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Reč je o Džonu Noletu, koji je zadužen za neke od najlepših frizura slavnih lepotica, kao i za novu frizuru Belučijeve.

Na njegovom zvaničnom sajtu naveden je divan citat o koji koji glasi: "Kosa je najvažniji asesoar, jedini koji se ne skida noću".

Monika i on su prijatelji godinama i on je bio tvorac nekih od njenih najlepših izdanja, a njihov odnos datira još iz vremena kada je Monika bila glumica u usponu.

Tako se ispostavilo da nije u pitanju nikakav novi partner Belučijeve, na sreću ili žalost njenih fanova koji lepoj glumici priželjkuju ljubav baš kakvu je našao njen bivši suprug Vensan Kasel sa Tinom Kunaki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!