Tokom Rijanine trudnoće sva pažnja je bila usmerena na njen trudnički stil, koji je često podrazumevao razgolićen stomak što su mnogi negodovali.

Da je Rijana napravila pravu modnu revoluciju, kada je u pitanju trudnički stil, bilo je jasno i kada je počela da je sledi slavna manekenka Adrijana Lima.

Istim putem krenula je i poznata francuska manekenka i buduća mama Konstans Jablonski koja je na reviji poznatog brenda nosila jedan od modela iz nove kolekcije modne kuće, u okviru Nedelje mode u Parizu.

Kao i kod njenih prethodnica, u centru pažnje bio je njen trudnički stomak, a ona kao i brend čiji model je predstavljala podržali su ideju da se i odećom slavi majčinstvo odnosno da se poruše granice koje su do sada važile na polju trudničkog stila, a koje su u velikoj meri ograničavale modne izbore budućih mama.

Rijanin trudnički stil.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Sada je jasno kao dan da je Rijaninom odlukom da ostane dosledna sebi, čak i u trudnoći, ne osvrćući se mnogo šta iko od nas misli o tome, uspela da probudi mnoge trudnice i ohrabri ih da neguju autentičan stil.

Da su svi tabui porušeni isto se može reći i za glumcu Sofi Tarner koja je u tom modnom maniru ispratila drugu trudnoću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!