Vestona Kopolu Kejdža, inače najstarijeg sina Nikolasa Kejdža duže vreme nije bilo moguće videti u javnosti. Bio je neaktivan i na mrežama, te je bilo pravo iznenađenje kada su ga paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa u društvu nepoznate devojke.

Veston je raspustio kosu, i prošetao u neobičnoj majici i uskim pantalonama, a oči je naglasio tamnom šminkom. Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogima je bilo teško da poveruju da je na njima zaista Veston s obzirom da je izgledao daleko drugačije nego pre nekoliko godina.

Veston Kopola Kejdž danas izgleda drugačije nego nekad.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije tajna da se problematični sin slavnog glumca godinama borio sa viškom kilograma, ali sada se čini da je nabacio rekordni broj kilograma. Inače, 31-godišnji Veston je od 2018. godine u braku s preduzetnicom Hilom, sa kojom ima četvoro dece, ćerke Lusijanu i Sorinu, i bliznakinje Sajres i Venis.

Pre toga je bio u braku sa Danijel Kejdž, i to od 2013. do 2016. godine. a pre toga sa Niki Vilijams od 2011. do 2012. godine. On je najstariji sin Nikolasa i glumice Kristin Fulton, a praujak mu je legendarni filmski redatelj Fransis Ford Kopola.

"Otac me je upoznao sa svime što je važno u glumi i njenoj dinamici. Važnost poruke koju šalje, sve oko proučavanja porekla lika i istraživanja. Najbolji glumački savet koji sam dobio je od njega. Rekao mi je koliko je to važno, da zajedno koristite maštu, izraze i glas kako biste zaista izrazili želje svog lika", naveo je on u jednom od intervjua 2019. godine.

Međutim, pored glume, Veston se godinama bavi i muzikom, te je frontment dva metal benda - Eyes of Noctum i Arsh Anubis, od kojih je drugi i osnovao.

"On može da radi stvari o kojima ja sanjam. Komponuje muziku, peva, glumi, vaja, kuva, i sada je otac pun ljubavi. Videti mog sina sa unukom najbliže je osećaju blaženog ispunjenja koji sam ikada imao", Nikolas je rekao 2015. godine, govoreći o svom najstarijem sinu. Inače, Kejdža su jako dugo kritikovali što "pravi decu klinkama", umesto što obraća pažnju na svog problematičnog sina i pokuša da mu pomogne.

Veston je danas u mirnoj luci kada je u pitanju privatni život, ali do pre samo nekoliko godina, priča je bila potpuno drugačija. Dugi period punio je novinske stupce zbog agresivnog ponašanja, te je tako napao i svog trenera zbog čega je bio uhapšen, i to samo zato što mu nije u restoranu dozvolio da naruči određeno jelo. U prošlosti je često preterivao sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama zbog čega je bio na ivici smrti.

Bio je nasilan i prema bivšoj supruzi koja je tražila od suda zabranu prilaska, a nakon svega joj je plaćao i alimentaciju od 8.000 dolara mesečno.

Veston je zbog mentalnih problema završio i u bolnici, a u jednom trenutku su i on i njegova majka tražili zabranu prilaska jedno drugome.

On je govorio i da njegova majka poseduje minuciju, te da pokušava da ga spreči da se leči i da ga psihički maltretira, međutim, danas su u mnogo boljim odnosima, a Veston veoma često o svojoj majci govori u superlativu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!