Ne kaže za džabe - jednom model, uvek model. Ovo pravilo potvrdila je i slavna manekenka Kristi Brinkli koja, iako je nedavno napunila 68. godina, i takoreći je na pragu osme decenije, i dalje izgleda kao "avion", odnosno, daleko mlađe nego što jeste.

Kristi koja je "harala" osamdesetih i krasila naslovnice svih većih časopisa, i dalje može da se pohvali anđeoskom lepotom, a nedavno je na svom Instagramu otkrila svoju malu "tajnu".

Naime, glavni faktori prema njenim rečima jesu kvalitetan i dobar san, pravilna ishrana, hidratacija kao i zaštita i nega kože.

"Ono što radite svaki dan odrediće koliko ćete biti zdravi i živahni", rekla je ona i dodala kako je najvažnije "dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidriran te negovati svoju kožu 24 sata dnevno".

"Od vas sve zavisi, u vašim je rukama! To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osećala snažnije i kako bi me podstakle kroz moje užurbane dane", istakla je ona.

Svoju vitalnost takođe duguje i vegeterijanskom načinu ishrane, hraneći se na taj način od svoje 13. godine. Godinama se pridržavala i "dugine dijete", odnosno dijete koja preporučuje hranu u spektru duginih boja: plavoj, žutoj, zelenoj, narandžastoj...

"Moja cela porodica i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama. Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graha ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na testeninu od pasulja, rižu, žitarice ili kinou", rekla je, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kristi Brinkli možda ima 68 godina, ali izgleda daleko mlađe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!