Džejda Pinket Smit nedavno je proslavila 51. rođendan, međutim, godina iza nje bila je više nego turbulentna, a nakon incidenta na dodeli Oskara, kada je Vil Smit ošamario kolegu i komičara Krisa Roka nakon neslane šale, čini se da i ova koja sledi neće biti ništa mirnija.

Naime, nakon onoga što se desilo, čini se da su mnogi Vilu Smitu zatvorili vrata, te se postavlja znak pitanja za naredne saradnje, a to je direktno uticalo i na njenu emisiju koja joj je neko vreme glavni izvor prihoda.

Vil Smit i Džejda Pinket imali su turbulentnu godinu iza sebe.
Shutterstock 

Podsetimo, Vil Smit ošamario je Krisa Roka nakon što je Džejdu uporedio sa izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.” Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, a na "šalu" je Džejda prevrnula očima.

Džejda Pinket prevrnula je očima nakon šale Krisa Roka.
printscreen/youtube 

Vil se potom popeo na binu, i iznenada fizički nasrnuo na komičara opalivši mu snažan šamar.

Vil Smit ošamario je Krisa Roka.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

- Ne spominji ime moje žene! Začepi svoja j****a usta! - zagrmeo je glumac ostavivši publiku u apsolutnom šoku, a ceo sukob pogledajte u videu u nastavku:

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Vil Smit se izvinio nakon svega organizatorima Oskara, i publici, a izvinjenje Krisu Roku usledilo je tek nakon nekoliko dana, što su mnogi osudili. Ipak, Smita je podržala porodica, a pogotovo Džejda sa kojom je u braku od 1997. godine. Zapravo, dugo se smatralo da je njihov odnos jedan od stabilnijih i "savršenijih" u Holivudu, sve dok se nije saznalo sve ono što se dešavalo iza zatvorenih vrata.

dugo se smatralo da džejda pinket i vil smit imaju brak iz snova.
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Naime, Džejda je priznala da je varala svog muža, imala ljubavnike, uživala u orgijama. Čak je i pevač August Alsina ispričao za strane medije da je bio u vezi sa Smitovom suprugom, te da mu je dopuštenje za to dao niko drugi do sam glumac. August je inače prijatelj njihovog sina Džejdena i sa njima je išao čak i na odmor na Havaje.

Nije samo otvoreni brak šokirao javnost već i izjava glumice da se nije htela udati za Vila i da ju je na to prisilila njena majka.

- Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala šta da radim. Nikad nisam htela da budem u braku. Stvarno se nisam želela udati, plakala sam na putu do oltara - ispričala je u svojoj emisiji 'Red Table Talk' 2018. godine. Ona se u svojoj emisiji osvrnula i na seksualna iskustva.

Džejda Pinket je priznala da nikad nije želela da se uda za Vila Smita.
Shutterstock 

- Jednom sam imala trojku. Bila sam jako, jako mlada, u ranim dvadesetim - rekla je. I tu nije bio kraj škakljivih detalja o njenom privatnom životu. Priznala je da joj nikad nije bilo dosta seksa i da je s vremenom postala zavisna o pornografiji. Takođe je rekla da je imala devet godina kad ju je baka naučila kako da se samozadovoljava.

- Moja baka me je naučila da se samozadovoljavam jer je želela da znam da zadovoljstvo dolazi od mene same. Nije htela da mi neki muškarac kasnije kaže da je sve to njegova zasluga. I to me je naučila sa devet godina! - rekla je glumica.

Na sve to, Vil je prokomentarisao da u njihovom braku nikad nije bilo klasičnog neverstva, te da imaju otvoren odnos, a čini se da im ovakav život više nego odgovara s obzirom da su opstali sve ove godine u braku.

Instagram Džejda i Vilou

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!