Šminkerka iz Niša Miona Bel u Ameriku je otputovala kako bi učestvovala u rijalitiju "90 dana vereni". Zapravo, ona je otišla kod dečka Džibrija Bela, muzičara rođenog u Americi, ali koji u Srbiji koristi ime Jovan Crnović.

Njih dvoje bez sumnje bili su jedan od najzanimljivijih parova iz poslednje sezone američkog rijalitija i to zahvaljujući svom ponašanju. Miona i Džibri svoj luksuzni život redovno prikazuju na društvenim mrežama. Ipak, nakon što je na Instagramu osvanula fotografija novog poršea, mnogi su se zapitali kako se to poklapa sa njihovom pričom koju su ispričali na televiziji.

Ono što obožavateljima ovog para i rijalitija nije bilo jasno jesete to kako je par koji nije mogao sebi da priušti mesto za stanovanje, odjednom ima novca za skupoceni džip koji košta preko 70.000 dolara.

miona je otputovala u ameriku kako bi učestvovala u rijalitiju
Instagram 

Priča iz rijalitija o Mioni i Džibriju

Rijaliti "90 dana vereni" je Džibrija predstavio kao umetnika koji živi sa roditeljima. Kada je Miona stigla u SAD, Džibri ju je zamolio da ostane u Južnoj Dakoti kako bi mogli da uštede dovoljno novca za život u Kaliforniji, gde je ona želela da živi.

U ovom popularnom TLC rijalitiju mnogima je delovalao kao da par i nema nešto novca, zbog čega su fanovi sada zbunjeni zbog luksuznog života koji par prezenutuje na mrežama. Ipak, Miona se oglasila ovim povodom i otkrila istinu.

"Oduvek smo mogli da priuštimo kiriju. Džibri nije živeo sa roditeljima od svoje sedamnaeste godine. Kada sam prvi put došla u Južnu Dakotu, to je bio i Džibrijev prvi put tamo za tri godine. Godinama je živeo u Čikagu.

Imala sam uspešan posao u Srbiji, a Džibri je ovde dve godine imao svoj biznis. Želeo je da dođem u SAD da bih upoznala njegovu porodicu. Bili smo tamo možda tri/četiri nedelje ukupno i ja se nisam vratila tamo skoro godinu dana. To je jedina istina", rekla je Miona tim povodom.

miona je džibrija upoznala u srbiji kada je bio na turneji
Instagram 

Popularni par upoznao se pre tri godine kada je Džibrijev bend, koji nosi naziv "Black Serbs"(Crni Srbi), imao turneju po Srbiji. Odmah su otpočeli vezu i od tada se ne odvajaju.

Džibri je u decembru 2019. zaprosio Megan na Tajlandu, iako njegova majka nije odobrala njegovu vezu sa Mionom.

Uprkos njihovoj velikoj sreći, kojom se hvale na društvenim mrežama, dosta gledaoca ovog rijalitija je besno, jer smatraju da je Miona došla samo iz jednog razloga, a to je da dobije vizu i ostane da živi u Americi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!