Fudbaler Žerar Pike (35) imao je, navodno, aferu s izraelskim modelom Bar Refaeli (37). Španski mediji tvrde da je par imao aferu 2012. godine, dok su on i Šakira (45) bili dve godine u vezi.

- Pre nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Refaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da je afera bila razlog njenih učestalih poseta Barseloni, izjavio je paparaco Džordi Martin.

Dodao je i kako je tu informaciju podelio sa Šakirom preko njene osobe od poverenja. Martin kaže i kako je otkrio neke nove detalje koje bi volio da podeli s kolumbijskom pevačicom.

- Između 30. juna i 6. jula prošle godine Pike je otputovao u Monako s nekom drugom osobom. I to sam joj dao do znanja. Šakira dobija puno novih informacija kojih uopšte nije bila svesna, otkrio je.

Šuškanja o Pikeovoj neveri kruže već godinama. Povezivali su ga s brazilskom manekenkom Suzi Kortez (32), makedonskom starletom Draganom Spasovski, majkom svog saigrača Pabla Gavija (17)...

pike i šakira rastali su se zbog fudbalerove preljube
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Sada je u vezi s mladom studentkinjom Klarom Čijom Marti (23). Upoznali su se dok je radila na njegovoj promo kampanji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!