Princ Džordž nikad neće moći da živi "normalan" život, s obzirom na to da je treći u redu za nasledstvo u britanskoj kraljevskoj porodici. Njegovo rođenje je priželjkivano, a odrastanje pomno praćeno.

Dok ljude širom planete zanimaju njegovi hobiji i svaka njegova reč, princ Vilijam i Kejt Midlton imaju plan kako da ga vaspitaju.

Prema rečima kraljevskog stručnjaka Dankana Larkombu, Kejt i Vilijam koriste Midlton šabloln za podizanje dece, a ne kraljevski model vaspitanja.

Šta to znači?

"Pažljivo ih predstavljaju javnosti, dovode ih samo na neophodne javne nastupe kako ih ne bi preeksponirali i kako bi im omogućili što normalnije odrastanje," tvrdi ovaj stručnjak.

princ ilijam i kejt midlton po planu vaspitavaju svoju decu
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Mislim da ono što već neko vreme vidimo jeste da Vilijam i Kejt u prate model vaspitanja porodice Midlton “, kaže Larkomb za The Roial Beat na True Roialti TV.

"To znači jaka porodica: braća, sestre, svi zajedno. Porodica kao jedina i tesna jedinica", dodaje on.

Stručnjaci kažu da se posebno princ Džordž pažljivo čuva od očiju javnosti i tu ulogu zaštitnika najviše ima sam Vilijam.

"Vilijam želi da zaštiti svoju decu što je duže moguće, da im pruži neki privid normalnog detinjstva."

Stručnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da je Kejt zabrinuta šta javnosti i pažnja ljudi može učiniti njenoj deci, jer je imala priliku da vidi mnogo loših stvari koje je publicitet doneo. Mnogi smatraju da će Vilijamu i Kejt sve teže biti da svoju decu drže čvrsto na zemlji.

princ Džordž pažljivo čuva od očiju javnosti
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!