Nišlijka Snežana Nensi Pešić više od desetak godina živi i radi u Americi. Ova žena nije ni slutila da će ostvariti ono o čemu mnogi maštaju. Naime, pre svega radila je kao novinarka na niškoj televiziji, a onda je na lutriji dobila zelenu kartu za SAD.

U Srbiji jr završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a onda je Americi na California State University završila i sociologiju. Danas ima dvojno državljanstvo, a živi u Los Anđelesu.

"Trenutno radim kao behavior therapist, što je nešto poput terapeuta za ispravljanje ponašanja sa autističnom decom u osnovnoj školi. U planu mi je da postanem učiteljica za decu sa specijalnim potrebama/autizmom i trenutno polažem ispite kako bih aplicirala za program na California State University i dobila licencu za rad u Los Angeles Unified School District – LAUSD", izjavila je ona ranije za Niške vesti.

Pre dve godine Snežana je izabrana za Mis Woman Porter Ranch, a na ovaj način stekla je pravo da učestvuje na zvaničnom izboru Mis Woman California United States.

"Ja sam osvojila drugo mesto i zvanično sam postala prva pratilja. Ujedno sam i prva Srpkinja koja se takmičila na ovom prestižnom izboru. Takmičila sam se u kategoriji "36+ godina, neudata, bez dece"", rekla je. Inače, ona aktivno učestvuje i u organizaciji Miss Serbian Diaspora USA 2020.

"Tu sam član izbornog komiteta i žirija, ali i zadužena sam za obuku misica za njihov finalni nastup", ispričala je Nensi.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!