Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gde je bila na velikoj turneji. Nema sumnje da je Nata popularna i preko bare, čemu u prilog ide činjenica da je dobila bračnu ponudu. 

Naime, kako domaći mediji prenose, Natašu je navodno nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

- Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima, rekao je izvor za Alo, koji je potom otkrio kako jači pol reaguje na malu plavu.

- Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju.

Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio, rekao je izvor, i otkrio ko je muškarac koji je zaprosio Bekvalčevu.

nataša bekvalac dobila je bračnu ponudu u americi
ATA Images 

- Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega, objasnio je sagovornik, a zatim je otkrio kako je Nata reagovala na bračnu ponudu.

- Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio, dodao je isti izvor.

Nataša Bekvalac u Americi u crnoj providnoj haljini instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!