Fudbaler Fernando Gago (36) iza sebe ima burnu mladost, a nije se previše smirio ni nakon 10 godina braka sa teniserkom Žizelom Dulko. Pre par godina, bivša teniserka zatekla je u svojoj spavaćoj sobi supruga Fernanda Gaga, nekadašnjeg fudbalera Real Madrida, sa svojom prijateljicom Veronikom Lafet!

Fernando Gago je prevario ženu sa njenom najbojom drugaricom.
ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia 

To je bila kap koja je prelila čašu jer je u jednom potezu je izgubila i momka i drugaricu.

"Veronika Lafit i Žizela su bile prijateljice, a zatekla ju je u svojoj kući, u svojoj spavaćoj sobi, sa svojim mužem. Deca su im išla zajedno u školu. Udata je za advokata Martina Sijeru, koji je za neverstvo saznao kad i Žizela. Veronika se od tada ne pojavljuje u svojoj školi i ugasila je naloge na društvenim mrežama. Svi su šoku jer su se parovi godinama družili", ispričala je Sintija, argentinska novinarka za tamošnje medije.

Žizela je, naravno, odmah podnela zahtev za razvod, dodaje atraktivna brineta. "Fernando se pretvara da će razvod biti sporazuman. Ipak, to neće sve proći tek tako. Žizela je očajna, a da stvari budu još gore, Gago je ostao u vezi sa Veronikom i žive zajedno u njegovoj kući, jer je i ona napustila muža. Ona se već rastajala od njega upravo zbog neverstva", priča Sintija.

Svima je poznato da Gago nikada nije mogao da odoli ženama. Njegova nekadašnja devojka Mikaela Vaskez pojasnila je kako je bivša zvezda Reala bila pravi žigolo.

„Zbog njega sam otišla u Madrid. Imao je 19 godina i osećala sam veliku strast prema njemu“, počela je priču Mikaela.

„Bila je to teška veza. Veoma je teško biti s fudbalerom. Srećom, tada još nije bilo Instagrama, ali šta bi se tek dešavalo da ih je bilo“, zapitala se ona.

Slikovito je opisala koliko je Gago voleo da provodi vreme u krevetu sa drugim devojkama.

„Raskinuli smo jer me je prevario s pola Argentina i pola Evrope. Znam li koliko me je puta prevario? Čula sam određene priče, ali ko zna. Imali smo 19 godina, a on je iznenada imao novac i moć. Šta mladom momku više treba?“.

Bivša devojka fudbalera žigola.
Instagram 

Ipak, ona smatra da nema potrebe da mu bilo šta prebacuje i ne osuđuje ga zbog „švrljanja“.

„Nikad ga nisam osuđivala. Pokušala sam da razumem momka koji ima 20 godina, koji je iznenada uletio u ogroman novac i koji odjednom može da uradi sve što želi. Smatram da je zbog toga izgubio glavu“.

Istakla je da je ona sama bila verna izuzetno dugo.

„Bila sam verna sve dok nisam videla da smo na putu ka raskidu. Morala sam da se osvetim. Bila je to čista osveta“, rekla je ona, a šta je Gago propustio pogledajte u galeriji:

Instagram Mikaela Vaskez danas izgleda ovako.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!