Iako je nebrojeno puta bila na ispitu, ljubavna priča Emanuela i Bridžit Makron jedna je od najstabilnijih. Francuski predsednik ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu, a zanimljivo je da je sve počelo još tokom srednje škole, kada je Bridžit bila jedna od nastavnica, a Emanuel njen učenik.

Zapravo, ironija je što je Makron bio u istom razredu sa njenom starijom ćerkom Lorens koja ga baš i nije volela tokom školskih dana. Ona nije bila oduševljena njegovom pojavom jer je bio tipična "sveznalica", a to je čak i rekla svojoj majci.

Emanuel makron ludo je zaljubljen u svoju suprugu.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Imam ludaka u razredu koji zna apsolutno sve o apsolutno svemu", rekla je svojoj majci. Međutim, niko nije mogao ni da zamisli da će upravo zbog tog "ludaka" Bridžet odlučiti da napusti brak i troje dece

Zapravo, Emanuel i Lorens iako nisu kliknuli na prvu, kasnije su se sprijateljili, a upravo zbog tog prijateljstva mnogi su bili ubeđeni da su zapravo njih dvoje u vezi, a ne da se zabavlja sa Bridžit. 

Bridžit Makron zaljubla se u Emanuela kada je bio njen učenik.
PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia 

Uprkos zlim jezicima i preprekama, Emanuel i Bridžit stali su na "ludi kamen" 2007. godine, kada je on imao 29, a ona 53 godine.

Bridžit je jednom prilikom ispričala kako je Emanuel nije nagovarao na venčanje,već da su polako išli prema tome, ali, nakon svega nije mogla biti srećnija. Iako nemaju zajedničku decu, francuski predsednik je više puta istakao kako su njena deca i unuci i njegova porodica, a neretko ističe da mu je supruga intelektualna partnerka i najveća potpora u svemu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!