Iako živimo u 21. veku, čini se da različitosti još uvek nisu prihvaćene do kraja. I dalje se mogu pročitati komentari da je samo mršavo žensko telo lepo, a celulit, strije i bilo kakav "višak" smatraju se najvećim zlom. Zato je i rpavo osveženje videti da postoje i oni koji ne haju za nametnute standarde lepote, već "dominiraju" sa svim onim što pojedinci smatraju neprihvatljivim.

Ešli Grejem oduševila je seksi kombinezonom.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ešli Grejem, jedna od najlepših plus size manekenki današnjice tako je jednim potezom napravila haos na mrežama i podigla temperaturu do usijanja kada se na rođendanu koleginice i prijateljice Karli Klos pojavila u providnom kombinezonu sa perjem. 

Zavodljiva tolaleta imala je leopard dezen, a manekenka je ispod nosila uzak korset sačuvavši tako svoje najintimnije delove od raoznalih pogleda, a opet zagolicavši maštu svima. 

Ešli Grejem oduševila je sve providnim kombinezonom.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Look je upotpunila elegantnim papučama sa visokom potpeticom, i gotovo da nije bilo osobe koja se za njom nije okrenula. Ešli duže vreme nismo mogli da vidimo u zavodljivijem izdanju, a mora se priznati da je seksi kombinezon iznela poput boginje, iako je bilo i onih koji su je prozivali da sa 95 kilograma ne bi trebalo da nosi ovako nešto.

VEM / FAMAPRESS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Ability Films / SplashNews.com / Splash / Profimedia Plus sajz manekenka bez fotošopa

Inače, lepu manekenku paparaci su samo par dana ranije uslikali u potpuno drugačijem, damskom izdanju. Naime, ona se za šetnju Njujorkom odlučila za elegantnu haljinu sa puf rukavima koje je ukombinovala sa elegantnim sandalama, dok je kosu podigla u visok rep, a na vama je da procenite koje izdanje vam se više dopada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!