Glumac Tom Henks se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti, a svojim najnovijim fotografijama veoma je uznemirio obožavaoce. Naime, Henks je nedavno viđen tokom šetnje Malibuom, a njegovo nikad mršavije i ispijenije izdanje upadalo je u oči prisutnih, ali i zabrinute javnosti koja se pita šta mu se desilo i da li ima nekih zdravstvenih problema.

Tom inače boluje od dijabetesa tipa 2, ali osim toga nikada nije imao ozbiljnijih zdravstvenih problema, pa se sada postavilo pitanje šta se zapravo dešava sa omiljenim licem sa filmskog platna.

Dodatnu zabrinutost, kao i glasine, podstakle su fotografije njegove supruge koja je izgledala kao da plače na večeri sa Tomom, njihovim sinom Čedom i Tomovom ćerkom Elizabet, koju je dobio sa svojom prvom ženom.

Rita Vilson plače u restoranu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Tom je pre dva meseca izgledao mnogo zdravije kada je, napuštajući restoran u Njujorku, napao obožavaoca koji je gurnuo njegovu suprugu.

Naime, kada je par izašao iz restorana, stvorila se velika gužva koja je pojurila ka njima, a jedan obožavalac se previše približio i slučajno udario Ritu, zbog čega je izgubila ravnotežu i zateturala se.

Ali nešto ranije, prvi put je glumac izazvao zabrinutost među fanovima kada su primetili da mu se na premijeri filma 'Elvis' jako tresu ruke i da se čini da se muči da ih kontroliše.

Mikrofon je držao u desnoj ruci, dok je levu stavio u džep. Dok je govorio, ruke su mu se tresle, a pokušao je to da kontroliše držeći mikrofon obema rukama u jednom trenutku, preneo je The Daily Mail, koji je i objavio snimak.

Ubrzo nakon što je snimak preplavio internet, pročulo se da glumac pati od tremora. Tremor je nehotično, ritmično, drhtanje koje se javlja kada se mišići više puta stežu i opuštaju. Svako ima neki stepen tremora, koji se naziva fiziološkim tremorom, iako je kod većine ljudi preslab da bi bio primećen. Tremor se klasifikuje prema brzini i ritmu drhtavanja, gde i koliko često se javljaju i koliko su jaki.

Inače, 2020. godine Rita i Tom su bili među prvim poznatim ličnostima koje su javno otkrile da boluju od Kovida, a priznali su i da je bolest štetno delovala na njihovo telo.

Podsećanja radi, Rita i Tom su u braku od 1988. godine i poznati su kao jedan od najdugovečnijih i najstabilnijih holivudskih parova. Zajedno imaju dvoje dece, a Tom iz prvog braka sa Samantom Luz ima još dvoje dece. U vezi njihovog odnosa nikada nije bilo skandala ili tračeva čime se smatraju jednim od retkih holivudskih parova koji nisu punila tabloide svojim neverstima.

Kako se Tom Henks menjao tokom godina pogledajte u galeriji:

Instagram, pritnscreen/instagram Tom Henks se drastično promenio za 2 meseca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!