Venecijanski festival kao najdugovečniji filmski festival na svetu, obično privlači vrhunske talente industrije i najiščekivanije filmove – i izgleda da ni ove godine ništa nije drugačije.

Ipak, jedno je drugačije. Juče se na crvenom tepihu dogodila i veridba! Alesandro Bašano je zaprosio Sofi Kodegoni! Di-džej je iznenadio svoju partnerku gestom koji, shodno njenoj reakciji, nikako nije očekivala: veridba pred milionima očiju javnosti širom sveta.

Alesandro Bašano zaprosio na Venecijanskom filmskom festivalu devojku.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ono što je trebalo da bude jednostavna, šetnja po crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu pretvorilo se u nezaboravno iskustvo za Sofi Kodgoni, koja će zauvek pamtiti ne samo svoj prvi put na Lidu, već i dan kada ju je dečko pitao za ženu.

Alesandro i Sofi, dva bivša učesnika rijalitija "Men and Women", upoznali su se i zaljubili tokom šestog izdanja Big Brother Vip-a. Tokom svoje avanture u rijalitiju često su se svađali, ali su po završetku programa, uprkos skeptičnosti koja je vladala u javnosti, postali nerazdvojni i zaljubljeni se jedno u drugo više nego ikada.

U rijalitiju je Sofi pričala o Alesandru kao o osobi sa kojom želi da bude do kraja života, a danas je par bliži nego ikada krunisanju svoje ljubavi pred oltarom.

U jednom od nedavnih intervjua za Fanpage.it, bivša učesnica "Men and Women" izjavila je da se oseća spremnom za brak i da ne očekuje ništa više od prstena. I, na kraju krajeva, ne može se reći da očekivanje nije ispunjeno.

Više fotografija para u koji su mnogi sumnjali pogledajte u galeriji:

Instagram Alesandro Bašano je zaprosio Sofi Kodegoni

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!