Kažu da pazite šta želite jer može da se ostvari. Danas je i „skidanje zvezda sa neba“ moguće, ali ipak u onom, simboličnom smislu.

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović pre manje od mesec dana postali su roditelji Alekseja. Sofija se porodila u Madridu a od tada sa svojim pratiocima deli gotovo svaki trenutak koji provodi sa sinom.

Ovoga puta, odlučila je da uradi nešto nesvakidašnje. Naime, Sofija je svom sinu kupila zvezdu a potom se pohvalila sertifikatom koji je dobila.

„Ćao, ljudi, kako ste? Kao što verovatno znate, porodila sam se pre tri nedelje i želela sam da uradim nešto posebno za svog sina. Naletela sam na jedan sajt koji prodaje zvezde“, započela je Sofija i dodala:

sofija-milosevic-sin-poklon-zvezda-sertifikat-dete
Print Screen/Instagram Sofija Milošević 

„Tako da sam kupila zvezdu. To je zapravo jako kul stvar zato što možete na njihovom sajtu da modifikujete zvezdu po vašoj želji, kao i njenu poziciju na nebu“, otkrila je manekenka.

Podsetimo, među poznatim ličnostima koje su dobile svoju zvezdu je teniserka Jelena Janković.

Zvezda za nju bila je novogodišnji poklon od poznatih kompanija i nosi ime Džej Džej. Jelenina zvezda sija u SC2 sazvežđu Herkules, severnog cirkularnog polarnog regiona, a Jelena je jednom prilikom opisala kakav je osećaj dobiti ovaj nesvakidašnji poklon.

„Nisam mogla da verujem kad sam saznala da sam dobila zvezdu na nebu. To je nešto sasvim neverovatno i presrećna sam“, rekla je svojevremeno Jelena Janković.