Salma Hajek podigla je ogromnu prašinu na mrežama nakon što su se njene fotografije našle na mrežama. Naime, ona je, sa drugim selebirtijima prisustvovala promociji memoara "A Visible Man" koje potpisuje urednik britanskog "Vogue" Edvard Eninful, a za tu priliku odabrala je bajkovitu belu haljinu sa karnerima koji su, slobodno se može reći, njen zaštitni znak.

Salma, koja je nedavno proslavila svoj 56. rođendan, blistala je u kreaciji koja je u prvi plan istakla njene obline, a look je zaokružila dijamantskim minđušama i visokom punđom, te svedenom šminkom.

Salma Hajek se pojavila u bajkovitoj kreaciji.
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

I dok su neki oduševljeno komentarisali njeno izdanje, te je nazivali "modernom kraljicom", ali i udeljivali komplimente poput: "Prelepa", "Haljina je nestvarna", "Najlepša glumica", "Salma nikad bolje nije izgledala"... bilo je i onih koji nisu štedeli reči na račun glumičinog odabira.

Jedna od prvih kritika bila je ono standardno - da "novac ne znači i stil", pa sve do: "Šta je ovo obukla", "Salma skinula zavesu i ogrnula je", "Šta je vama ovde lepo", "Žena jednostavno ne zna da se obuče", "Izgleda kao ona balerina na vašaru"... 

Istini za volju, Salma se nebrojeno puta nalazila na listama najgore obučenih slavnih ličnosti, ali se ona na to nikada nije obazirala. Naprotiv! Uživa u životu, nosi ono što joj se dopada i apsolutno ne haje za mišljenja ljudi, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

John Nacion/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia, Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia Salma Hajek najgora izdanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!