Benu Afleku konačno je u životu sve potaman. Oženio je ženu koju voli, ostvario se i kao otac i na poslovnom planu, a i već neko vreme je trezan nakon godina i godina rehabilitacija i vraćanja poroku. Mnogi su doduše pomislili, nakon što su se na mrežama pojavile njegove fotografije nakon nedavnog venčanja sa Džej Lo da je ponovo počeo da pije, ali se čini da ipak posredi umor od trodnevne proslave.

Ben Aflek je izgledao kao da se vratio starom poroku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da mu je veza, a potom i brak sa Lopezovom dao dodatno na ceni, te je sada traženiji nego godinama unazad, a kako se šuška, holivudski producenti ga planiraju za neke velike uloge koje će mu obeležiti karijeru i možda i doneti još jednog Oskara.

printscreen/youtube, Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte neke od najlepših trenutaka između Džej Lo i Bena Afleka tokom skoro godinu dana veze.

Upravo zbog svega navedenog, mnogi su se zapitali šta se dogodilo i gde je njegova prva devojka, koga ja je i lansirala u svet Holivuda, a koju je najstrašnije ponizio još na samom početku karijere.

Naime, prva veza Bena Afleka bila je sa Čajen Rotman, njegovom srednjoškolskom ljubavi iz davnh devedesetih. Dvoje tinejdžera su se upoznali u letnjem kampu i odmah nakon toga počeli su da se zabavljaju, i to godinama. Njihova veza trajala je od 1990. do 1997, a ona mu je bila najveća podrška kada je u pitanju bavljenje glumom jer je i sama bila rediteljka. Upravo u njenim kratkim filmovima je i otpočeo karijeru nakon čega su ga zapazila veća imena i angažovala za film "Good Will Hunting" koji je on i pisao. Međutim, kako se šuškalo, zapravo je Čajen bila ta koja je pisala sve, a Ben Aflek je preuzeo zasluge. 

Tačka spoticanja je bila upravo njegovo osvajanje Oskara za ovo ostvarenje, kada mu nije ni palo na pamet da se zahvali svojoj devojci. Naprotiv, on je sve zasluge pripisao sebi, a kada je makar trebalo da joj se oduži tako što će joj pomoći sa njenim probojem u Holivudu, Ben je odlučio da je kraj. Na sve to, Ben je poslednjih meseci izbegavao da se pojavljuje na velikim svečanostima i crvenom tepihu sa Čajen, koja, kako je on navodno pričao prijateljima, "nije bila dovoljno lepa za Holivud", već je defilovao sa Gvinet Paltrou sa kojom je ušao u vezu, a da još nije raskrstio sa bivšom devojkom. 

Usledio je kraj, a Čajen je u očima mnogih bila najstrašnije ponižena. "Da je tako dobar kako je sebe predstavljao, pa zar ne mislite da bi danas bio prepoznatljiv po ozbiljnim filmovima, a ne sapunicama koje je snimao?", rekao je jedan od izvora koji je poznavao nekadašnji par pre nekoliko godina. "Ostavio je Čajen da se muči, a ona ga je naučila svemu", dodao je.

Čajen zaista nakon Afleka nije imala većih uspeha, već se bavi režiranjem umetničkih kratkih filmova, a godinama nije poznato šta se sa njom dogodilo niti gde je trenutno. Sa druge strane Aflek živi život punim plućima, a na pitanja vezana za prvu devojku nikada nije hteo da odgovori. 

Profimedia Ben Aflek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!