Od kako je Dikaprio raskinuo Kamilom Morone, nikako da se "smiri" kraj neke devojke. Svako malo pojavi se novo ime sa kojim ga povezuju, što nije ništa čudno jer je oduvek važio za velikog zavodnika koji šeta samo lepotice. Jedna od njih bila je i manekenka Nina Adgal, sa kojom je raskinuo samo zato što je želela da vezu popnu na novi nivo.

Kako se tada pisalo, Nina je žarko želela da je zaprosi i bila je spremna da mu rodi decu, ali umesto verdibe, usledio je raskid koji joj je slomio srce.

Podsetimo, Nina se proslavila kada se pojavila na naslovnici "Sports Ilustrated" uz manekenke Krisi Tajgen i Lili Aldridž za 50. izdanje magazina koje je objavljeno 2014. godine. Tada je privukla i pažnju slavnog glumca, međutim, čim je napunila 25, postala je bivša.

Nakon toga, lepa manekenka se povukla iz javnosti, i izbegavala javna pojavljivanja, iako je i dalje bila aktivna u svetu manekenkstva. No, njene paparaco fotografije mogle su se nabrojati na prste jedne ruke od 2017. do danas. Priča se sada drastično promenila nakon što su je uslikali sa novim dečkom na Mikonosu, a pravo iznenađenje je usledilo kada se saznao njegov identitet.

Naime, Ninin nov izabranik je problematični jutjuber i profesionalni rvač Logan Pol koji je svojevremeno bio jedan od najuspešnijih influensera. I na Jutjubu i na instagramu ga i dalje prati preko 23 miliona ljudi, a jedan skandal od pre nekoliko godina umalo mu je uništio karijeru.

Naime, Logan je dugo snimao neobične vlogove, i nimalo prijatne izazove zbog kojih je prozvan "komšijom iz pakla" a sve u cilju da  zabavi pratioce, ali je u jednom trenutku otišao predaleko. Iako je tokom godina bio deo više kontroverzi, posebno u vezi sa putovanjem u Japan u decembru 2017, tokom kojeg je posetio "šumu samoubica"  Aokigahara u kojoj je snimio žrtvu samoubistva i postavio snimak na svoj Jutjub kanal. 

Pol Logan snimio je samooubicu.
Youtube 

Da zlo bude još gore, influenser se sve vreme smejao i pokazivao prstom na telo, a snimak je zgrozio svet. Video mu je nekoliko puta skinut sa zvanične Jutjub platfrorme, ali je on bio uporan da snimak vrati na svoj profil, i apsolutno se nije obazirao na kritike pratilaca.

Tek kasnije se izvinio za učinjeno, ali se video još uvek može naći na njegovom profilu. Od Logana su se nakon skandala ogradili partneri, pa čak i Dizni kanal na kojem je započeo karijeru.

Tužen je od strane brojnih saradnika, a bilo je priče i da je pojedinim uzeo novac. Posebno se našao u problemu tokom 2018. godine kada se spekulisalo da je fanovima naplaćivao nepostojeći sadržaj, i navodio decu koja su ga pratila da mu uplaćuju pare sa kreditnih kartica roditelja.

2020. je otpužen za pljačku tržnog centra u Arizoni, kao jedan od saučesnika. Tržni centar je opljačkan u junu dok su se u gradu održavali protesti zbog policijskog ubistva Džordža Flojda. Pol je bio jedan od onih koji je ostao u tržnom centru i nakonzatvaranja kako bi navodno snimio sadržaj za mreže.

I kao šlag na torti, takođe je imao problema zbog pravljenja žurki tokom pandemije i širenja teorija zavere. Da ne spominjemo da su ga tokom karijere više puta pratile priče o seksualnom zlostavljanju, pa čak i maloletnica.

Zato i ne čudi što je informacija da je u vezi sa 3 godine starijim modelom koja nije bila poznata kao skandal majstor više nego iznenadila javnost. Ipak, golupčići trenutno pucaju od emocija, a izvori bliski paru tvrde da Nina pozitivno utiče na problematičnog jutjubera, a da li će to potrajati, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!