Od kako je postala majka po drugi put, Kajli Džener ne prestaje da iznenađuje javnost provokativnim, seksi fotografijama. Sada se tako slika daleko više nego ranije što je pratiocima bilo više nego čudno.

Baš iz tog razloga ponovo su se povele priče da najmlađa milijarderka zapravo nikada nije izašla iz ozloglašenog seks kulta u koji ju je svojevremeno uveo sin Vila Smita Džejden, inače njen bivši dečko.

U pitanju je "Orgonite Society", a članovi ovog "udruženja" su i brojne slavne face. Naime, orgonit koji se koristi u seansama, inače je veštački napravljena piramida koja je kombinacija kristala i metala u smoli, a zasnovan je na naučnom istraživanju Vilhelma Rajha i povezivan sa iluminatima.

kajli džener je u poslednje vreme veoma provokativna.
Instagram 

Tako je svojevremno Viktorija Bekam svojim kupcima upravo poklanjala orgonit da bi se osećali sigurnim, a koriste ga i Dženifer Aniston, Adel, Hajdi Montag i mnogi drugi. 

Viktorija Bekam je davala svojim kupcima kristale da bi se osećali bezbedno.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovo tajno udruženje u Los Anđelesu okupilo je zvezde oko filozofije koja se umnogome oslanja na Ošoa, a reklamiraju se kao "tajno društvo pojedinaca koji stvaraju i postavljaju orgonit da uravnoteže energiju boginje Gaie". 

Inače, Kajli je prvi put povezana sa ovim kultom kada je podelila fotografiju na kojoj drži piramidu od orgonita još davne 2014. godine, sa rečima da je to njen omiljeni kristal.

Samo par dana kasnije Džejden je objavio fotografiju na kojoj su oni i još neki prijatelji dok pokušavaju da naprave orgonit na kućnoj radionici.

Međutim, upravo ovaj kamen koji navodno daje pozitivnu energiju i "leči" organizam, zapravo ima daleko mračniju prošlost i namenu o kojoj se ćuti.

Pre svega, članovi kulta koristili su kontroverzne metode pokojnog dr Vilhelma Rajha, a orgoniti su u duhovnim i alternativnim medicinskim praksama još 1992. godine postali "it" stvar zahvaljujući Karlu Hansu Velcu, Austrijancu koji je bio inspirisanom njegovim radom.

Rajh je bio kontroverzni austrijski psihoterapeut i lekar koji je na kraju zatvoren zbog svojih misli i prakse o psihoterapiji koristeći sopstveno naučno stvaralaštvo. Bio je učenik Sigmunda Frojda, a to se pokazalo u njegovoj opsesiji odnosom između fizičkog zdravlja i nečijih seksualnih nagona. Čak ga je čuveni Albert Ajnštajn prilikom upoznavanja nazvao "ludim".

Kamen isceljenja iz devedesetih kasnije je bio "kamen temeljac" za osnivanje novog seks kulta, iza kojeg su stajali oni koji su odbegli nakon starog "udruženja" koje se služilo napadima u kojima su članovi trovali javnost salmonelom i kontroverznim duhovnim praksama - uključujući orgije i seanse vrištanja kako bi se telo oslobodilo loših energija, praćeno plesom nalik na rejv i golim meditacijama.

Kajli Džener navodno je još uvek član tajnog udruženja.
pritnscreen/instagram 

Celo udruženje kao osnovu je imalo seksualne odnose kraj orgonita jer je "orgazam bio lek". Članovi su zatvarani u "seks kutije", obložene kristalima orgonita, za koje se tvrdilo da će pomoći da se akumulira energija u njihovim telima, pre nego što ih "leče" piramidama i predmetima od veštačkog kristala. Šta se kasnije dešavalo niko ne zna, jer čak i oni koji su izašli iz cele priče odbijaju da o tome govore, upravo zbog straha od iluminata.

Kult je verovao da će ukoliko imaju dovoljno seksa sve postati besmisleno, što je put do prosvetljenja - pa su članovi podsticani da imaju odnose sa bilo kim, jer "monogamija nije ono što nam je prirodno".

Kajli Džener ne prestaje da kači provokativne fotografije.
pritnscreen/instagram 

Takođe su podsticani da tokom seksa izbacuju zvuke poput babuna kako bi izbacili negativnu energiju.

Kajli je navodno neko vreme bila deo ovog udruženja, dok je Džejden još uvek član, prema rečima stranih medija.

Džejden Smit je još uvek deo tajnog udruženja.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, sada se misli da Kajli nikada nije napustila "Orgonite Society" koji je "gura" svih ovih godina i daje vetar u leđa, pogotovo što se ispostavilo da "seks prodaje", te da što su seksepilnije njene objave, to će ljudima uzeti više novca, a da li u ovim pričama ima istine, procenite sami.

TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Najmlađa milijarderka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!