Pre šest godina, Kim kardašijan je bila opljačkana dok je boravila u jednom hotelu u Parizu. Tada joj je nestao nakit u vrednosti od 10 miliona dolara, međutim, lopovi su kasnije uhvaćeni i privedeni pred lice pravde.

Kim je nakon toga priznala i sama da je pogrešila jer je često pokazivala svoj nakit na mrežama, kao i tačne lokacije gde se nalazi, a sada se oglasio i lopov Junis Abas koji je bio na čelu bande "grandpa robbers" i šokirao izjavom da se zbog zločina uopšte ne kaje. Međutim, nije se samo tu zaustavio.

"Gledao sam jednom u rijalitiju kada su joj ispali dijamanti u more. Pomislio sam ona je bogata, nju baš briga. Pošto baca pare unaokolo, rešio sam da ih ja pokupim i to je to. Da li sam kriv? Ne, nije me briga, ne kajem se", rekao je cerekajući se.

Junis Abas je priznao zašto je opljačkao Kim.
printscreen/youtube 

Na pitanje o tome što slavne ličnosti objavljuju svoje dragocenosti na internetu, Abas je prkosno rekao: "Trebalo bi da budu malo manje raskalašni zbog ljudi koji to ne mogu da priušte. Za neke je to provokativno".

Abas je potom dodao da će je ovako nešto "naučiti pameti da se ne razmeće i da razmisli ubuduće".

Kim kardašijan se razmetala nakitom
pritnscreen/instagram 

Ipak, Kim je iz svega izašla sa ogromnom traumom, a mesecima nakon toga imala je noćne more. Abas je priznao da veruje da je Kim bila uplašena: "Ne možeš da doživiš to bez posledica, naravno da je bila traumatizovana".

Kim kardašijan je u suzama govorila o pljački
pritnscreen/youtube 

Jedna od stavki plena vrednog 10 miliona dolara bio je i verenički prsten koji je Kim dobila od bivšeg muža Kanjea Vesta.

"Video sam na Internetu da je taj prsten poznat, bio je na svim slikama na društvenim mrežama i u časopisima", a potom dodao da je to i jedini komad nakita koji je "preživeo". "Sve ostalo smo istopili i prodali jer bismo ga teško prodali".

Verenički prsten Kim kardašijan lopovi jedino nisu istopili ili prodali.
Instagram 

Junis je potom otkrio i kako je pljačka izvedena do detalja:

"Ušli smo u hotel oko ponoći i ja sam vezao recepcionera. Proverili smo gde je ključ od njene sobe i poveli ga da otključa. Ja sam ostao dole u holu, a dvojica mojih kolega su se popeli do njene sobe. Ušli su, vezali je, stavili joj povez preko usta i bacili u kadu".

Kada su se pljačkaši vratili do Abasa rekli su da je njena sekretarica zvala policiju.

"Ali, pozvala je 911, a mi smo u Francuskoj", rekli su Abasu.

Kim kardašijan više ne drži dragocenosti u kući.
printscreen/instagram 

Kada su lopovi izlazili iz hotela videli su veliki broj policijskih kola, ali nisu bili tu zbog krađe jer još nije bila prijavljena. Sa mesta zločina su pobegli biciklima i tom prilikom ispustili privezak u obliku krsta vredan 30.000 dolara koji je dan kasnije pronašla slučajna prolaznica. Junis Abas je uhapšen kada je policija radila otiske i uzimala DNK, da bi njegovi tragovi bili pronađeni na recepcionaru kojeg je vezivao.

Junis Abas otkrio je kako je pljačka izgledala.
prinstcreen/youtube 

Abas je inače proveo 22 meseca u zatvoru, ali je pušten na slobodu iz zdravstvenih razloga i tada je objavio memoare o pljački. Sa druge strane, Kim priznaje da je i dalje uplašena nakon pljačke, te da više nakit ne drži u kući, čak ni u sefu.

"Ne mogu da spavam ako je nakit u mom sefu, ili novac, bilo šta vredno. Ne mogu prosto da živim tako", rekla je Kim. "Kada je reč o nakitu, kada nosim nešto, to je pozajmljeno i uglavnom fejk", dodala je istakla da je ranije verovala da te novac i bogatsto određuje, te da sada drugačije gleda na život.

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!