Misica Kejti Pajper postala je tema svih medija još pre 14 godina, ali ne zbog svoje lepote, već zbog jezivog događaja koji joj je zauvek promenio život. Njen bivši dečko unajmio je momka koji će je politi kiselinom, a samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara, Pajperova je ostala živa.

Nakon toga usledile su godine i godine oporavka. Do sada je imala 400 operacija, i izgubila je vid na jednom oku, međutim, čini se da njenim mukama još uvek nije došao kraj. Kejti je sada imala još jednu operaciju nakon što je njen suprug primerio neobičnu crnu tačku na oku.

Kejti Pajper je hitno operisana.
Instagram 

Ona je na svom Instagramu podelila fotografiju iz bolnice i objasnila pratiocima šta se dogodilo. Naime, Kejti je objasnila da je oko počelo da je nenormalno boli, kao i da se stanje pogoršavalo iz sata u sat. Osetila je mučninu i vrtoglavicu, nakon čega je hitno prebačena u urgentni centar.

"U subotu je moj muž primetio mali crni krug u mom slepom oku, a ja sam bila uzbuđena misleći da ponovo imam zenicu, ali do kraja nedelje moje levo oko je postalo izuzetno bolno i nije podnosilo svetlost, pa sam stavila povez i pripisala to starim povredama", započela je misica.

Kejti Pajper je primetila crnu tačku na oku.
Instagram 

"Naviknuta sam na određeni nivo nelagodnosti i otišla sam na posao. Ali u nedelju uveče osetila sam jaku mučninu i nenormalan bol. Stupila sam u kontakt sa očnim specijalistom i on je nažalost potvrdio da je crni krug rupa u mom oku, odnosno da se moje oko probušilo. Uvek sam se plašila da će se to dogoditi", dodala je.

kejti Pajper je izgubila vid na jedno oko.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, Kejti je otkrila i da je imala sreće jer je hirurg mogao brzo da nabavi tkivo i da je operiše, te se zahvalila celokupnom timu koji joj je pomogao. Pratioci Pajperove poželeli su joj brz oporavak, a u komentarima su se mogli pročitati i neki koje su napisale najveće zvezde Britanije.

Ipak, bilo je i onih koji su se osvrnuli na stravičan incident pre 14 godina. Podsetimo, napad kiselinom odigrao se samo 2 nedelje nakon što ju je bivši momak silovao i jezivo se iživljavao nad njom. Imala je samo 24 godine, a stepen njenih povreda bio je stravičan.

kejti pajper završila je nakon napada sa stravičnim povredama.
printscreen/youtube 

Danas je jedna od glavnih zagovornica protiv nasilja nad ženama, i trudi se da pomogne onima koji su se našli u situaciji u kojoj je i ona bila.

Kejti Pajper danas je glavna zagovornica protiv nasilja nad ženama.
Instagram 

Objavila je nekoliko knjiga i rado je viđen gost u brojnim talk show programima, a neko vreme je vodila i veoma slušanu radijsku emisiju, a kako je izgledala nakon napada, i koliko se promenila od tog perioda pogledajte u galeriji u nastavku.

Craig Hibbert / Solo / Profimedia, PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Kejti Pajper izgledala malo nakon napada kiselinom, a kako izgleda danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!