Nataša Stanković, lepa manekenka i glumica koja je rodom iz Požarevca pre deset godina napustila je Srbiju i sreću u Indiji. Lepa brineta žena već godinama radi u ovoj dalekoj zemlji, a mnogi bi se složili da živi bolivudski san.

Natašina adresa trenutno se nalazi u Mumbaju gde je osnovala porodicu i i gde ima status bolivudske zvezde.

Inače, ona je 2013. godine debitovala u filmu "Satiagraha" u režiji Prakaša Dža, gde se pojavila u plesnoj tački sa popularnim indijskim glumcem.

Nakon uspeha u filmu koji se prikazuje i na platformi Netflix, lepa Srpkinja je 2014. godine učestvovala u indijskoj verziji "Velikog brata" i na taj način stela dodatnu popularnost.

- To je nekako bila sudbina. Trebalo je da putujem u Istanbul i bila sam na putu ka aerodromu kada su mi javili da greškom nisu bukirali kartu. Vratila sam se kući, a onda su me zvali da me pitaju da li bih išla da radim u Indiju. "Što da ne?", pomislila sam - rekla je Nataša svojevremeno za Blic.

Screenshot_6.jpg
Instagram 

Nataša je radila i kao model za mnoge poznate brendove, a mnogi se slažu da je nalik pravim Indijkama. Inače, ona se godinama zabavljala sa glumcem Alajem Gonijem, međutim, usledio je krah romanse nakon nekoliko godina.

Plesno umeće osiguralo joj je mnogo poslova, te se tako 2015. godine pojavila se kao plesačica u spotu za pesmu poznatog di-džeja Vale Babua i repera Badšaha.

- Moja karijera se kreće u pravcu filma i vredno radim na sebi. Za velike uloge u Bolivudu potrebno je znanje jezika hindi. Moj talenat za igru je ovde veoma bitan, pošto se u njihovim filmovima dosta igra. Idem na časove hindija i bolivudskog plesa. Samo kao kompletan igrač i glumac uz poznavanje hindija mogu da očekujem glavne ulogu - isticala je Nataša, a sve to i te kako se isplatilo jer je danas jedna od najvećih i najpopularnjih bolivudskih zvezda čemu svedoči i broj pratilaca na Instagramu - ima ih preko 3,2 miliona.

Natašin život često je tema mnogih indijskih magazina, posebno nakon što se udala za slavnog profesionalnog igrača kriketa Hadrika Pandjua 2020, čije je prezime glumica dodala svom.

Hardik Pandja je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji i bio je jedan od najpoželjnijih neženja dok u njegov život nije ušla ova atraktivna Srpkinja. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara.

Par je proširio svoju porodicu kada je sin Agast stigao na svet u junu prošle godine, a njegove fotografije glumica rado deli na društvenim mrežama.

Nataša je veoma aktivna na svom Instagram nalogu, gde sa pratiocima deli porodične fotografije, ali i atraktivna izdanja i slike iz teretane.

Nataša i njen suprug nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka, a više fotografija ove lepotice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa Srpkinja živi bolivudski san

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!