Nije tajna da je slavna glumica Mirka Vasiljević rasla bez oca. Doduše, o privatnom životu retko je pričala, trudeći se da u žiži javnosti bude zbog poslovnih uspeha.

Ipak, svojevremeno je iznenadila mnoge kada je otkrila detalje svog odrastanja. Bez oca je ostala veoma rano, ali pored majke Mirjane koja joj je bezuslovna podrška u svemu što radi, Mirka je pojašnjavajući ovu činjenicu istakla da joj muške figure u porodici nikada nije manjkalo.

Inače, svi u užoj porodici "dele" početno slovo imena. Ime pokojnog oca glumice bilo je Mirko.

Mirka Vasiljević nikada nije želela da govorio javno o ocu koji je preminuo.
KURIR/Dragana Udovičić 

Kroz razgovor u jednoj emisiji Mirka je priznala da je očinsku figuru najviše imala u svom teči.

- To su neke teme o kojima stvarno nikada nisam pričala u medijima... Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - naglasila je bila Mirka gostujući u "Rada sam".

Sa druge strane, glumica nikad nije krila kolika podrška joj je majka koja se inače bavi i veoma stresnim poslom. Ona se bavi kontrolom letenja, a primetno je da je upravo od nje Mirka nasledila lepotu. Naime, Mirjana Vasiljević se još od 15. godine opredelila za vazduhoplovstvo. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje funkcije, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/youtube, ATA Images Pogledajte u galeriji još fotografija Mirjane, majke glumice Mirke Vasiljević,

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!