Hju Džekmen još jednom je dokazao zašto je jedan od najboljih frajera Holivuda iako je zagazio u šestu deceniju života. Naime, njega su paparaci uslikali tokom šetnje plažom sa suprugom Deborom Li, a zgodni glumac u jednom trenutku odlučio je da se rashladi i uskočio u vodu zajedno sa njihovim psom. 

Međutim, malo ko je mogao da očekuje da glumac sa 53 ima ovako dobro telo. Kada je izašao iz vode, malo je reći da je ostavio bez daha, a mišićavi torzo čuvenog "Vulverina" ispratili su oduševljeni pogledi kako njegove supruge, tako i ljudi koji su sedeli nedaleko odatle. 

Hju Džekmen okupao se na plaži.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ruku na srce, slobodno se može reći da Džekmen iz godine u godinu izgleda sve bolje, a na savršenoj formi bi mogli da mu pozavide i daleko mlađi muškarci.

Nije tajna da glumac ima veoma strog režim ishrane od kojeg ne odstupa, kao i da je redovan sa treninzima zbog čega, zbog čega ga čak i u šestoj deceniji bije glas da je veliki zavodnik.

Hju Džekmen oduševio je izgledom.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Doduše, on je godinama veran samo Debori, u koju je i dalje ludo zaljubljen, što se očigledno pojedincima ne dopada, koji ne biraju reči da vređaju njegovu suprugu samo zato što, po njihovom mišljenju ne izgleda "dovoljno dobro" za njega.

"Izgleda kao da je duplo starija od njega", "Ona deluje kao baba naspram njega", "On je savršen, zar nije mogao da nađe neku bolju", "Uopšte mi nisu par", "Meni deluju kao mama i sin"... samo je delić komentara koji su se mogli pročitati za sve ovo vreme, a nju su mnogi nazivali i "najružnijom srećnicom" jer je uspela da zavede čuvenog "Vulverina".

Hju Džekmen je često na meti kritika zbog supruge.
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Podsetimo, Hju i Debora su se upoznali na setu australijske televizijske serije "Correlli" 1995. u kojoj su oboje glumili.

Fernesova je jednom prilikom izjavila da u to vreme jednostavno nije želela da se druži ni sa kim - posebno sa glumcem. Imala je plan da se vrati u Australiju, i donela je odluku da ne želi da se zabavlja ni sa kim ko je mlađi od 30 godina. Međutim, ipak je pala na Hjuov šarm, a ostalo je istorija. Danas su roditelji dvoje usvojene dece, i i dalje ludi jedno za drugim, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!