Retko ko bi rekao kada danas sretne Bila Vimana, jednog od najboljih basista sveta, da je u prošlosti bio divlji roker koji je mislio da zakoni za njega ne važe. Danas porodični čovek, trudi se da ne spominje svoj brak sa tada još uvek maloletnom Mendi Smit koja je bila dečji model i pevačica, a zbog kojeg je svet bio zgrožen.

Možda su još jezivije bile njegove reči kada ju je prvi put video: "Oduzela mi je dah... bila je žena sa trinaest godina."Naime, muzičar je detalje opisao u svojoj biografiji, i kako kaže, Mendi je upoznao sa 47, kada je ona imala samo 13 godina, a "iskre su odmah proradile".

Bil viman zaljubio se u tinejdžerku Mendi Smit.
Profimedia 

Veza je postala javna tek dve i po godine kasnije, kada je napunila 16 godina što su u Velikoj Britaniji zakonom dozvoljene godine za ulazak u vezu, međutim, nadležni organi su ipak želeli da podignu optužnicu.

Ipak, ništa od toga nije učinjeno, iako se znalo da Viman prekršio zakon.

Par se venčao 1989. godine, kada je ona imala 18 godina, ali dve godine kasnije, njihova ljubav je ipak pukla i došlo je do razvoda. Parnica je bila duga i mučna, a Smitova je nakon razvoda dobila 800.000 funti. Međutim, tu nije bio kraj bizarnostima.

Bilov sin oženio je Mendinu majku

Koliko god da zvuči bizarno, ali nekoliko godina kasnije, Bilov sin iz prvog braka, Stiven, uplovio je u romansu sa Mendinom majkom. Stiven je tada imao 30, a Petsi Smit 46, međutim, romansa nije potrajala, te su se razveli nakon svega dve godine.

Kada je reč o Mendi, ona se iste godine udala za fudbalera Pata Van Den Hauvea, ali i ovaj brak je potrajao samo dve godine. Ipak, 2001. godine bila je kratko verena za Vanity Fair modela Iana Mosbija i dobili su sina Maksa Harisona.

Mendi je neko vreme pokušavala da postane pevačica, međutim, poslednjih godina drži se van očiju javnosti. Preselila se u Mančester gde kao samohrana majka vodi PR kompaniju sa sestrom Nikolom.

Smitova inače 2010. godine pozvala javnost kako bi se starosna granica za pristanak za vezu u Velikoj Britaniji podigla sa 16 na 18 godina, rekavši: "Ljudi će smatrati to čudnim jer dolazi od mene. Ali mislim da znam o čemu ovde govorim. Još uvek ste dete - čak i sa 16 godina. Nikada ne možeš da vratiš taj deo svog života, detinjstva. Nikada nisam to mogla."

Kada je reč o Vimanu, i on je 1993. godine oženio Suzan Acostu sa kojom je dobio sina i tri ćerke. Danas se kaje zbog braka sa Smitovom i tvrdi da je "bio glup jer je verovao da će brak sa tinejdžerkom potrajati".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!