Dragane Kosjerina nikad nije skrivala koliko je zaljubljena u svog izabranika, a često pominjanje njega, kao i fotografije na mrežama. Par uživa u ljubavi svakoga dana, o čemu svedoče i zajedničke fotografije koje s vremena na vreme objavljuju na društvenim mrežama.

Tako su i ovoga puta na Instagramu pokazali koliko su srećni zajedno i koliko uživaju na letovanju.

Ipak, o čoveku koji je uspeo da osvojio jednu od najlepših TV lica, javnost malo zna, a mnoge žene joj zavide.

Voditeljka je jednom prilikom istakla da voli sve vezano za svog partnera.

- Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo.

Bojan Perduv, čovek koji je na ruku Dragane Kosjerine stavio verenički prsten pre gotovo dve godine, uspešan je stomatolog i nije ljubitelj velike medijske pažnje.

Venčanje para, koje je bilo zakazano za leto 2020. godine, ali je odlagano mesecima.

O svojoj ljubavnoj priči, Dragana je nedavno ovako govorila:

- Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate - opisala je ona medijima svoju ljubav iz bajke.

Više fotografija Dragane i Bojana pogledajte u nastavku:

screenshoot/instagram, Instagram Dragana Kosjerina u vezi se s stomatologom Bojanom Perduvom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!