Dan Bilzerian, samoprozvani "kralj Instagrama", plejboj i i novi Hju Hefner navodno je rešio da se skrasi. Naime, Bilzerian koji je svoje bogatstvo stekao profesionalno igrajući poker, okačio je fotografiju na svoj Instagram uz reči: "Konačno sam to učinio" i poptuno zbunio pratioce.

U elegantnom odelu sa leptir mašnom išao je ka oltaru dok ga je za ruku držala misteriozna lepotica sa buketom belog cveća u ruci, dok je na sebi nosila pastelno zelenu haljinu.

Ova objava poprilično je zbunila njegovih 33 miliona pratilaca od kojih su neki požurili sa čestitkama, sve dok se nije saznalo da ih je Dan nasamario. Fotografija jeste nastala na venčanju, ali ne Danovom, već kod jednog od njegovih bliskih prijatelja Bila Perkinsa.

Tako je postalo više nego jasno da se Bilzerian neće skrasiti, barem ne u skorije vreme. Inače, milioner je dospeo u žižu javnosti još 2013. godine kada je na televiziji prikazan kadar iz kazina u Las Vegasu. Bilzerijan je sedeo za stolom okružen desetinama zgodnih devojaka. Tih 5 sekundi klipa bilo je dovoljno da ga lansiraju u zvezde i veoma brzo svi su saznali za "kralja Instagrama".

On je inače prvak u pokeru težak oko 100 miliona dolara koji vodi potpuno raskalašeni životni stil na čemu mu gotovo sigurno barem malo zavidi svaki muškarac na svetu.

Poseduje imanja u Las Vegasu, San Dijegu i Los Anđelesu, što ne čudi ako se uzme u obzir da mu je "novac u venama". Naime, njegov otac je Pol Bilzerian, poznati biznismen koji je preuzeo firme "Singer" i "Hammermill Paper Company" i do 36. godine života bio težak više od 40 miliona dolara.

Dan je odlučio da krene očevim stopama. Prijavio se u mornaricu i uključio u obuku za SEAL specijalne odrede. Preživio je prvu nedelju paklene obuke, da bi zatim bio izbačen zbog prekršaja.

- To je verovatno najbrutalnija vojna obuka na svetu, slomio sam i nogu - kaže Bilzerian. Zbog vlastite gluposti i želje da završi, nastavio je obuku s nedovoljno zaraslom nogom. Zbog toga je kasnije imao velikih zdravstvenih problema i u 22. godini života je "zaradio" 60-postotnu invalidnost.

Tada se prvi put kladio, i to sa doktorom. Kasnije odlučuje da upiše Univerzitetu na Floridi, studirao je preduzetništvo i kriminalistiku. Na fakultetu je počeo da se kocka, ali je krenulo vrlo loše. Kako kaže morao je da bankrotira kako bi počeo da poštuje novac.

Prodao je oružje za 750 dolara, to pretvorio u 10.000 dolara za četiri dana na kockarskim brodovima, otišao u Vegas i za tri nedelje povećao osvojenu sumu na 187.000 dolara.

Počeo je da igra poker i preko interneta.

- Bilo je nedelja kad bi osvojio 90.000 dolara i razmišljao bih: "Šta ja uopšte radim na fakultetu".

I tako je počeo Danov život kakav trenutno vodi. Njegov Intagram preplavljen je fotografijama golih devojaka, a nadaleko su poznate i njegove "gole žurke", na kojima je orgijao sa manekenkama i modelima. Poznato je i da je u nekim situacijama bio nasilan prema njima, što je više puta sramno opravdavao, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Dan Bilzerian i dalje živi raskalašnim načinom života...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!