Srpska javnost ostala je u potpunom šoku kada se saznalo da su Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska, koji važe za jedan od najskladnijih brakova, nakon 10 godina ljubavi odlučili da okončaju svoj brak.

Par se zajednički oglasio i tom prilikom stavio tačku na bilo kakve spekulacije:

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. 

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska razveli su se nakon 10 godina braka.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

- Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su u zajedničkoj izjavi.

Ognjen i Danijela u braku su od 2012. godine, a upoznali su se još 2009. godine na snimanju njegove autorske emisije.

Ognjen je Danijelu Dimitrovsku upoznao na snimanju emisije baš kao i prvu suprugu.
ATA Images 

Međutim, mnogi su zaboravili da je pre nego što je rekao sudbonosno "da" lepoj manekenki popularni voditelj već bio u braku Milicom Marković koju je takođe upoznao zahvaljujući poslu.

Kako je tada priznao, više puta je pokušao da veri svoju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega. Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.

Milica Marković je prva supruga Ognjena Amidžića.
kurir/ Zorana Jevtić 

Kako je Ognjen tada istakao, on je želeo da se oženi mlad.

- Ja sam sebi još odavno utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi - rekao je voditelj u jednom razgovoru s medijima nakon druge godišnjice braka.

Ognjen Amidžić oduvek je želeo da se oženi mlad.
ATA Images 

Sa druge strane Milica je izbegavala da o njihovom odnosu govori za medije.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - rekla je jednom prilikom.

Posle četiri godine braka razveli su se, a posle kraha izdali su jedno saopštenje u kome su objasnili da im se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Svako je nastavio svojim putem, a kako danas izgleda lepa Milica pogledajte u galeriji ispod:

ATA Images Evo kako danas izgleda Milica Marković, prva supruga Ognjena Amidžića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!