Holivudski zavodnik, Bredli Kuper magnet je za lepe žene, a nakon raskida sa Irinom javnost ga je povezivala sa Lejdi Gagom. Ipak, sada su nepoznati izvori otkrili da se glumac već nekoliko meseci viđa sa Humom Abedin, najbližom pomoćnicom Hilari Klinton i bivšom suprugom osramoćenog političara Entonija Vajnera, prenosi "Page Six".

Par je upoznala urednica "Voga" Ana Vintur, koja je sa oboje blizak prijatelj "Ana se igrala provodažije. Ona je prijateljica Bredliju i obožava Humu", rekao je dobro upućen izvor.

Ana Vintur i Huma Abedin su bliske prijateljice.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Holivudski insajder potvrdio je ove vesti: "Bredli izlazi sa Humom već nekoliko meseci, ali oboje to kriju. On je raskinuo sa koleginicom Dijanom Agron i odmah počeo da izlazi sa Humom".

Nepoznati izvor je dodao i da je 45-godišnja političarka rekla nekolicini prijatelja da ima novog dečka, ali im nije otkrila njegov identitet.

"Savršeni su jedno za drugo. Oboje se bave moćnim poslovima, politikom i ljudima", kaže izvor.

Ni Humini ni Kuperovi predstavnici za medije nisu dali komentar na ovakve navode.

Inače, Abedin je u novembru izdala svoje memoare "Both/And: A Life in Many Worlds", gde je progovorila o intimnim detaljima svog neobičnog života. Ona je veoma religiozna muslimanka, pa je u svetlu toga ispričala kako je izgubila nevinost u 32. godini, kada se udala za Vajnera, koji je pre nekoliko godina dospeo u centar skandala zbog sekstinga i ali odnosa sa maloletnim licem.

"Srce mi je bilo slomljeno, zgaženo, poniženo. Živela sam sa stidom i u stidu toliko dugo. Kada pogledam unazad bila sam u ekstremnoj traumi", priznala je političarka kako se osećala nakon skandala sa suprugom.

Huma Abedin je nova devojka Bredli Kupera.
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ona je priznala i da joj je u toj situaciji najviše pomogla gore pomenuta Ana Vintur: "Sama činjenica što sam bila sa njom i što smo izlazile pomogla mi je da se osećam normalno i voljeno".

Par zajedno ima i 10-godišnjeg sina Džordana, a sada su u završnoj fazi razvoda.

"Bredli je veliki korak u odnosu na Entonija Vajnera, u najmanju ruku", kaže izvor.

Kuper ima petogodišnju ćerku Leu sa manekenkom Irinom Šajk.
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Kuper ima petogodišnju ćerku Leu sa manekenkom Irinom Šajk, sa kojom se rastao 2019. godine.

Instagram, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bredli Kuper i Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!