Pevačica Keli Klarkson već neko vreme trudi se da svim silama nastavi sa životom sada kada je njen razvod i službeno okončan, međutim njen bivši suprug Brendon Blekstok nikako ne želi da je ostavi na miru.

Čini se da je i dalje zainteresovan da je odvuče nazad na sud kada god mu se za to ukaže prilika, ali kako stvari stoje, tome bi uskoro napokon mogao doći kraj.

Nakon što je odugovlačio s iseljenjem s njenog ranča u Montani, 'Us Weekly' je potvrdio kako je bivši muzički menadžer konačno napustio svoju rezidenciju.

Postojao je naime i sudski nalog koji je nalagao njegov izlazak do 1. juna, a protiv čega je navodno želeo da se bori, ali je zapravo odustao od toga.

Keli Klarkson nedavno se razvela od Brendona
Shutterstock 

Pitanje koje muči javnost, ali i samu Keli je zašto se Brendon ne povuče i pusti je da mirno živi svoj život? On, naime veruje da nije dobio pošten deo u brakorazvodnoj nagodbi i neprestano nastavlja da traži još.

Keli Klarkson svom bivšem suprugu plaća alimentaciju
Faye Sadou/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, Brendon prima i primaće 115.000 dolara alimentacije do januara 2024., a pored toga dobija i 45.601 dolar alimentacije za njihovo dvoje dece - Rivera i Remingtona, iako je Keli ona koja ima primarno starateljstvo.

Osim toga, kada Keli konačno proda ranč u Montani, što želi da uradi već godinama - Brendon će dobiti otprilike 908.800 dolara jer imanje vredi oko 17.750.000 dolara, zahvaljujući tome što se brakorazvodnom nagodbom izborio da mu pripada 5,12% zemlje.

Mnogi se sada pitaju koji će biti njegov idući korak, budući je svog poslednjeg muzičkog kijenta izgubio prošle godine nakon što je Blejk Šelton tokom brakorazvodne parnice stao na stranu Keli Klarkson.

On je tada na sudu rekao kako sada postaje rančer, ali bez Kelinog ranča, ovo je plan koji će teško realizovati. Šta god imao u planu i na umu, nadamo se samo da Keli više neće biti dio njih.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako Keli Klarkston danas izgleda i koliko se promenila od početka karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!