Rejčel Jukitel koja je javnosti postala poznata po aferi sa golferom Tajgerom Vudsom viđena je pre nekoliko dana kako surfuje u poznatom njujorškom letovalištu Hemptonima.

Rejčel su paparaci snimili na plaži u belom bikiniju koji je istakao njenu figuru i naglasio preplanuli ten. 

Inače, bivša ljubavnica Tajgera Vudsa je vlasnica jednog noćnog kluba, a u žižu javnosti je upala 2009. godine kada su svetski mediji obelodanili njenu aferu sa slavnim sportistom.

Rejčl Jukitel snimljena na plaži
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Tajger Vuds je od 2004. bio u braku sa švedskom manekenkom Nordegrin sa kojom je dobio ćerku Sem Aleksis i sina Čarlija Aksela. 2009. je otkriveno da je Vuds suprugu varao sa  Rejčel Jutekel koja je tada radila kao hostesa. On je kasnije je i sam priznao višestruka neverstva koja su dovela do njihovog razvoda ubrzo nakon otkrivanja afere, 2010. godine.

Rejčl je postala poznata po aferi sa Tajgerom Vudsom
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rejčel inače uskoro planira da objavi memoare koji će dokumentovati ceo njen život posebno uključujući njenu vezu sa Vudsom koja se desila dok je on bio u braku sa Elis Nordegrin.

Ona je 2021. dala izjavu povodom objavljivanja knjige. Tada je istakla da više ne želi da ćuti, kao i da želi svetu da objasni šta se tačno desilo između nje i golfera. Takođe je istakla da joj je ova afera uništila karijeru i reputaciju, te da nakon skandala sa Vudsom dugo nije moga da se zaposli.

Inače, strani mediji su pisali da je Vuds platio Rejčl između 3 i 10 miliona dolara kako ne bi obelodanila njihovu aferu.

"Bio je moj tigar", rekla je ona jednom prilikom, a u nedavnom podkastu je detaljnije pričala o njihovoj vezi.

"Vuds je osvajao turnire i nagrade. Može da padne, ali opet ustaje i ljudi žele da navijaju za njega. Ali žene ne dobijaju puno, ne samo s njim, nego s bilo kojim skandalom i to nije pošteno. Jednostavno sam poželela da sada konačno nešto o tome kažem. Bilo je zaista teško deset godina gledati ljude da govore svašta o meni. Neki govore o meni kao da me znaju, a to nije istina. To je težak život i nije bilo lako. Zato sam odlučila da progovorm", istakla je Rejčel.

Rejčel se dva puta udavala, a drugom braku sa fudbalerom Metom Henom dobila je ćerku. Od sportiste se razvela 2013. godine, a kako danas izgleda ova lepotica pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Shutterstock Rejčel Jukitel nekad i sad