Jedan od najpopularnijih sprskih glumaca, čiji je uspeh ostvaren i van granica ove zemlje, Miloš Biković, danas živi san mnogih mladih ljudi čija je gluma životni poziv. Ipak, da sve nije bilo tako lako, ovoga puta dokazuje i njegova priča o detinjstvu, o danima kada njegova porodica nije imala ni za osnovne životne potrebe.

„Devedesete godine bile su teške za nas. Tata je ostao bez posla i bilo je momenata kada nismo imali ni za najosnovnije potrebe, a sok i čokolada su nam bili luksuz. Ali, nije tada bilo teško samo nama, već celoj naciji“, rekao je Miloš Biković za „Hit Informer“.

Iako je loša finansijska situacija činila da period devedesetih ne bude ni malo lak, glumac ističe da je imao srećno detinjstvo.

„Sa drugarima sam često igrao košarku, fudbal i ostale igre koje su zahtevale da budemo aktivni i da se družimo. Imali smo sreće, jer današnje generacije odrastaju uz ekrane mobilnih telefona i ne viđaju se, već se igraju u tom virtuelnom svetu, nesvesni posledica“, istakao je glumac.

Godine prolaze, a njegovi uspesi se nižu. Podsetimo, Miloš Biković je jednom prilikom dao veoma interesantnu izjavu:

„Ne smatram sebe izuzetno dobrim glumcem. To mi omogućava da napredujem. Onog trenutka kad bih sebe tako posmatrao, počeo bih da stagniram i bio bih siguran da sam završio karijeru“, rekao je glumac svojevremeno za magazin „Hello“.