Kada pomislite na osobe koje vas motivišu, među njima je sigurno slavni Australijanac Kris Hemsvort.

Glumac godinama oduševljava sve svojim mišićavim, isklesanim telom, a sada je još jednom glumio Tora, boga groma, gde je pokazao zavidnu fizičku spremu.

Kris Hemsvort je uvek bio u odličnoj formi, ali ishranu je s godinama menjao. Sada, s 38 godina, ima jednu naviku u ishrani koju uvek sledi kako bi zadržao savršenu građu.

kris hemsvort u novom filmu tor
Youtube 

"Jedem puno proteina i povrća", rekao je u novom intervjuu za "Wired".

Prema mišljenju njegovog kuvara i savetnika Sergija Pererija, njegova tipična večera sastoji se od bele ribe s pečurkama na žaru i salatom od sirovog brokolija. Ono što se u njegovim obrocima ne nalazi su ugljeni hidrati.

"Ne jedem previše ugljenih hidrata. Mis lim da moje telo bolje reaguje na nemasne proteine, zdrave masti i povrće", dodao je.

Ali nešto što o njemu možda ne znate je da voli dezerte i brzu hranu. Kris obožava picu, burgere i sladoled.

"Pokušavam da sledim pravilo 80-20. Dobro jedem 80 posto vremena, a u 20 posto slučajeva to može biti i brza hrana", pojašnjava slavni glumac.

Pravilo 80-20 slede još neke zvezde, poput Blejk Lajvli i Kejt Mos. Stručnjaci se slažu da je to dobar način da se u ishranu uključi neizbežan obrok kojim se krši dijeta.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!