Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca mlađe generacije Milan Marić je zbog projekata na kojima je radio mora da transformiše svoje telo. Naime, kako bi što vernije dočarao lik, Milan je morao drastično da izgubi na kilaži.

Tako je Marić 2018. godine prihvatio ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu „Dovlatov“, a za potrebe ovog projekta u roku od tri meseca naučio je ruski jezik i ugojio se čak 30 kilograma.

- Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi u odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije.Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš, taj gubitak utiče na tebe - rekao je Marić.

Sa druge strane, zbog uloge pevača Tome Zdravkovića u hit filmu "Toma", Milan je morao drastično da smanju kilažu. On je tada smršao čak 24 kilograma i svoju kilažu sveo na 79 kilograma.

milan marić zbog uloge je morao da smrša 24 kilograma
ATA Images 

- Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate, otkrio je Milan Marić.

Instagram, pritnscreen/youtube/Besa TV series Kako je smršao slavni glumac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!