Reper Stefan Đurić Rasta u vezi je sa 12 godina mlađom tiktokerkom Marijom Balaban, a snimci i fotografije sa njihovih društvenih mreža privukli su veliku pažnju javnosti.

Par trenutno uživa na hrvatskom primorju, a kako bi bili što manje upadljivi i na "udaru" znatiželjnih turista i lokalaca, odabrali su Lovran, turistički grad u podnožju planine Učka.

- Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - non stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo, rekao je izvor sa lica mesta i dodaje:

- Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina - završava izvor.

Pozorište je njena druga kuća

Inače, Marija je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Pohađa univerzitet "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktoku gde ima preko 80 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame. "Nindža ratnica", kako je sebe nazvala na ovoj aplikaciji.

Tako je popularna na Instagramu gde je prati preko 12 hiljada ljudi. Marija često objvljuje atraktivne fotografije, dok joj pratioci na račun izgleda upućuju niz komplimenata.

Instagram Marija Balaban osvojila je srce popularnog repera

izvor: Pink