Srpska manekenka Ivana Korab otkrila je da se odlučila na vantelesnu oplodnju po četvrti put i dobila pregršt komentara podrške!

Pre trudnoće sa sinom kog je dobila iz trećeg pokušaja VTO, manekenka se mučila da dobije potomstvo, a na ovu temu je otvoreno govorila i davala budućim majkama snagu i istrajnost u svojim željama.

Koliko je danas presrećna što konačno može da uživa u ulozi majke, govori i želja za drugim detetom, a pre nekoliko dana se odlučila na isti korak po četvrti put. Manekenka je lepe vesti podelila na društvenim mrežama, a nakon toga se oglasila u medijima, rekavši da joj je sada mnogo lakše, nego prethodnog puta.

Ivani je od pratilaca stigla ogromna podrška i brojne čestitke na hrabrosti, upornosti i želji.

„Proces druge VTO. Da ne brinete, super sam“, napisala je Ivana na svom Instagram profilu uz fotografiju iz bolnice.

- Mnogo mi je lakše sada, što se tiče samog pritiska i opterećenja da li će uspeti, ali pošto radimo drugačiju proceduru malo je duži proces. Imala sam desetu anesteziju za dve i po godine, tako da ima svojih loših strana, ali kad dođe bebana sve će to biti zaboravljeno kao i prvi put - istakla je Ivana za “Blic”, a potom je dodala da ukoliko ponovo dobiju dečaka, usvojiće devojčicu:

- Uvek sam želela da imam i dečaka i devojčicu, ali se svi šale da sam mama za dečake i da će biti opet dečak. Bitno je da sve prođe kako treba, ako bude još jedan dečak usvajam devojčicu i rešili smo.

Gubitak beba u prva dva puta je na Ivanu u mnogome uticao, a o svojim borbama pričala je u medijima:

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Pošto lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je manekenka tada, koja uprkos lošem iskustvu, nije odustajala i pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu, zatrudnela i rodila zdravog dečaka.

Ivana Korab orpobala se po četvrti put na vantelesnu oplodnju.
Instagram 

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: “E, okej, nije mi suđeno”. Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš- dodala je Ivana.

Manekenka je sina dobila u braku sa čovekom koji nije poznat javnosti. Ivana ga krije, a na Instagramu je samo jednom objavila zajedničku fotografiju sa njim, iako svakodnevno objavljuje trenutke iz svog života. Jednom prilikom je izjavila da je u srećnom braku već tri godine.

Manekenki je to drugi brak, Ivana se 2013. godine udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića. Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je njihova ljubav pukla i završila se razvodom posle samo mesec dana braka.

"Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku", rekla je tada Ivana Korab, a više manekenkinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Ivana Korab želi po drugi put da se ostvari kao majka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!