Srpska manekenka Kristina Perić, osim što je prva Srpkinja koja je ušla u uži izbor top-modela koji rade kampanje za „Victoria's Secret“, ona je uspešna manekenka i sada je otkrila u emisiji Ami G Show da joj se javio ni manje, ni više, nego čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo.

Manekenka Kristina je tom prilikom otkrila da je bila prijatno iznenađena kada je u svojim poruka videla fotografiju slavnog Portugalca i poruku "Hello", pa je otkrila detalje ovog zanimljivog chatovanja.

"Ronaldo mi je stvarno pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje, verujem da se zbog toga javio", ispričala je Kristina.

Ipak, mnogi se pitaju da li je baš zbog zajedničkih prijatelja ili zbog toga što je slavni fubaler "startovao" atraktivnu Srpkinju 2016. godne i to baš nakon raskida sa čuvenom manekenkom Irinom Šajk.

Ronaldo je, po Kristininim rečima, normalan dečko, potpuno neopterećen novcem i slavom.

Kristijano Ronaldo je pisao srpskoj manekenki.
pritnscreen/youtube 

Da mnogi vide sličnosti između Kristine i Irine, nije nimalo čudno jer je baš kao i zgodna Ruskinja bila "Viktorijin anđeo", a mnogi su je svojevremeno zbog velike sličnosti i poredili sa Ronaldovom bivšom.

Poznata naša manekenka je u emisiji istakla da se mnogo radila da bi danas bila na vrhu. Osim što je prva Srpkinja koja je ušla u uži izbor top-modela koji rade za čuvenu kompaniju "Victoria's Secret", ona samo niže uspehe na modnom polju. 

Sada od kako boravi malo duže vremena u Srbiji, često je možemo videti sa pevačicom Milicom Pavlović na provokativnim fotografijama, zbog čega mnogi sumnjaju da su u ljubavnoj vezi, a više fotki možete pogledati u nastavku:

Instagram Manekenki Kristini Perić pisao je i najpoznatiji fubaler na svetu - Kristijano Ronaldo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!