Oskarom nagrađeni kanadski scenarista i reditelj Pol Hagis uhapšen je u Italiji zbog optužbi da je ženu držao kao roba i silovao je dva dana u svojoj hotelskoj sobi.

Kako prenose italianski mediji, žrtva je ostavljena na aerodromu sa povredama, nakon čega je pozvala policiji i ispričala im jezive detalje.

pol hagis je optužen za silovanje
Shutterstock 

Pol Hagis boravi u Italiji zbog jednog festivala. Sa sobom doveo "mladu ženu iz inostranstva" a potom je dva dana držao kao robinju u hotelskoj sobi, prenose italijanski mediji.

Navodi se da je Pol više puta silovao ženu i naneo joj povrede, a zatim ju je odvezao na aerodrom kako bi je poslao van Italije. Na aerodromu su se posvađali, a nakon što je on otišao, žrtva je pozvala policiju.

Žena se zbog povreda nalazi u bolnici, dok je Pol zadržan u policiji. 

Pol Hagis je dobitnik Oskara za film "Sudar" iz 2006. godine, a pored toga poznat je i po filmovima  "Devojka od milion dolara", "Kazino Rojal" i "Pisma sa Ivo Džime".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!