Američki pevač Bobi Braun u novom dokumentarnom filmu o kojem priča svet priznao je da je dugo bio zaljubljen u pevačicu Dženet Džekson, a otkrio je i da je droga izvukla 'najgore iz njega' i njegove bivše supruge, Vitni Hjuston.

Pre nego što je uopšte upoznao Vitni, Bobi bio je vrlo zainteresovan za američku pevačicu Dženet Džekson.

- Što me privuklo Dženet? Sve. Njen osmeh, telo, pokreti, rekao je Braun u svom novom dokumentarcu 'Biography: Bobby Brown' koji se premijerno prikazuje u A&E u ponedeljak i utorak uveče.

Dženet Džekson rkatko je bila u vezi sa Bobijem Braunom
Shutterstock 

- Voleli smo međusobno društvo, govori, ali dodaje kako njihova romantična veza nije dugo trajala. R&B pevač veruje da nisu uspeli kao par zato što je on više bio 'dečko iz kraja' nego holivudsko lice.

- Dženet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla biti s muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kraja, a njen otac nije dopuštao da bude s nekim poput mene, kaže 53-godišnji pevač.

Bobi Braun u dokumentarcu je otkrio detalje za koje javnost do sada nije čula
Shutterstock 

Braun koji priznaje u dokumentarcu da je bio zavisnik o seksu, takođe otkriva da je bio u romantičnoj vezi s kraljicom popa, Madonom.

- Jesam li spavao s Madonom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona verovtno zna.

Ali ipak, ljubav između Brauna i preminule pevačice Vitni Hjuston bila je veća. Kako tvrdi, bila je to ljubav na prvi pogled kada su se upoznali iza bine 'Soul Train Music Awards' 1989.

Bobi je bio i  uvezi sa Madonom
pritnscreen/instagram 

- Naš seksualni život bio je poprilično intenzivan. Nije bilo važno gde smo. Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se otopio iznutra.

Baš način na koji me gledala od prvog do poslednjeg dana kada smo bili zajedno. Uvek je bilo posebno, govori Braun ističući da je Vitni Hjuston bila ljubav njegova života i najljubaznija i najslađa osoba koju je poznavao.

Vitni i Bobi u braku su dobili ćerku
Shutterstock 

Na dan njihovog venčanja 18. juna1992. pevač se potpuno šokirao kada je vidie drugu stranu slavne pevačice.

- Ušao sam i video je kako povlači liniju kokaina, otkriva i dodaje:

- I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobedile.

Talentovana pevačica Vitni Hjuston ostavila je neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji, a preminula je 11. februara 2012. u 48. godini. Život je nije mazio, a samo bi nebo bilo granica da je uspela da prevaziđe probleme i pobedi svoju zavisnost.

Bobi tvrdi da je droga rastavila njega i Vitni
UPI / Newscom / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!