Iako se nekoliko puta pisalo o „pucanju“ njihove ljubavi zbog prevara, mladi popularni par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić i dalje uživaju u istoj. Ni fotografije Vujadina Savića i nepoznate devojke ih nisu omele u tome da se razdvoje, a Mirka Vasiljević je samo jednom prilikom prokomentarisala tu situaciju.

“On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj… Vežbalo se”, rekla je glumica svojevremenom u emisiji „Ami G šou“.

Ovoga puta, Mirka je proslavila 30. rođendan na Kipru, gde igra njen nevenčani suprug. Iako nije sklona čestim promenama kada je fizički izgled u pitanju, Mirka je odlučila da se za svoj dan prepusti Vujadinu.

Naime, fotografije sa slavlja dospele su zahvaljujući modnoj kreatorki Sari koja je otkrila da je za celokupan Mirkin stajling zapravo zadužen fudbaler.

„Kad Vujadin Savić izabere najlepši komplet za rođendan svojoj ženi, prelepoj Mirki Vasiljević. Bez teksta sam - savršena“, napisala je Sara.

Da li vam se dopada njegov izbor? Ako je suditi po komentarima, nema sumnje da Mirki prelepo stoji crvena boja.