Lora Dern pred kamerama je od svoje šeste godine. Za sve ove godine osvojila je Oskara, Emija i nekoliko Zlatnih globusa, a svetsku slavu najpre joj je donela nekada najpopularnija serija "Nevine laži".

Međutim, to je samo jedan od naslova po kojima je bila poznata… "Star Wars", "Blue Velvet", "Jurassic Park" saga, "Wild at heart"... samo su neki od filmova u kojima ste je sigurno gledali.

Lora se inače i rodila u porodici glumaca, te je logično što je od trenutka kada je njen talenat prepoznat, imala "vetar u leđa" da se bavi ovim poslom, ipak, u njenom detinjstvu nije sve bilo potaman.

Laura Dern je oskarovka koja je imala veoma buran ljubavni život.
Shutterstock 

Njeni roditelji razveli su se kada je imala samo dve godine, a svoju stariju sestru nikad nije upoznala jer se utopila u bazenu kada je imala samo godinu ipo dana. Nažalost, ova tragedija obeležila je Lorin život jer se njena majka trudila da joj nadomesti i sve ono što njena sestra nije mogla.

Sa šest se pojavila u filmu "White Lighting" zajedno sa majkom, a potom i u filmovima "Alice doesnt live here anymore" i "Rambling rose".

Zahvaljujući poslednjem ostvarenju i majka i ćerka su dobile noiminacije za najbolju glavnu i sporednu glumicu i to prvi put u istoriji.

Međutim, iako se činilo da su odnosi u porodici sjajni, Lora je tužila roditelje sa 15 godina jer su joj branili duža putovanja na filmske setove. Pobedila je na sudu, i rekla da uprkos svemu i dalje ima sa roditeljima dobar odnos.

Ipak, to nije bio jedini put da je glumica punila naslove novina. Možda i najveći šoku usledio je zbog veze sa 12 godina starijim holivudskim zavodnikom Bilijem Bobom Torntonom.

Naime, Lora, koja je bila verena sa glumcem, saznala je iz novina da joj se verenik oženio drugom i to ni manje ni više do Anđelinom Džoli. Ona je u tom trenutku snimala film, a Bili se odselio bez da joj je išta rekao.

Nakon što je saznala za najstrašniju izdaju koju jedna žena može doživeti, Lora sa njim nije progovorila nijednu reč.

“Otišla sam da radim na jednom filmu, a dok sam bila na poslu, moj dečko se venčao sa drugom i višes nikada nisam čula sa njim”, ispričala je Dern.

“Imala sam utisak da je moj verenik iznenada preminuo”, rekla je tada.

Bili bob Tornton ostavio je Loru Dern zbog Anđeline Džoli.
Shutterstock 

Inače, Loru su svojevremeno povezali i sa Bredlijem Kuperom, međutim, ona je odbacila navode o ljubavnoj vezi rekavši da su samo prijatelji.

Ipak, sreću je našla ponovo i to sa muzičarem Benom Harperom sa kojim je dobila sina i ćerku. Ipak, razveli su se 2013. godine.

Inače, zanimljivo je i da Lora ima izuzetno bitno pravilokoje je prekršila samo jednom i to tokom snimanja “Wild at Heart” sa Nikolasom Kejdžom. Naime, ona nikad nije pristajala na golotinju, a izuzetak je napravila samo tom prilikom jer se, kako kaže “toliko unela u scenario”.

Takođe, kada je zaživeo pokret #MeToo, glumica je otkrila i stravičnu tajnu da je sa 14 godina se*sualno zlostavljana, te da joj je upravo majka tokom svega bila najveća podrška.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!