Dženifer Aniston (53), zvezda serije ‘Prijatelji’ otkrila je kako decenijama pati od problema sa spavanjem, a briga o nemogućnosti spavanja neretko joj stvara ogroman stres tokom noći. Kako je otkrila ona se 23 godina muči s ovim problemom.

'Bojim se se da provedem još jednu noć brojeći pukotine na zidovima. Problem s nesanicom iskusila sam u 30-ima, ili čak ranije, ali kada smo mlađi jednostavno ne primećujemo posledice nedostatka sna i osećamo se nepobedivima’, otkrila je Dženifer u razgovoru za časopis People.

‘Jednostavno sam prihvatila problem s nesanicom, a onda odjednom počinjete da shvatate učinke nedostatka sna i kako utiče na vaš celokupan dan, funkcionisanje vašeg uma i fizički izgled’, istakla je priznavši da se nekada dešavalo i da hoda u snu.

dženifer aniston je otkrila da je godinama imala probleme sa spavanjem
Shutterstock 

‘Što sam se više brinula o tome, teže mi je bilo da zaspim. Nekada sam znala i da hodam u snu, a iz takvog stanja bi me trgli kućni alarmi. To je postalo nešto s čime sam se stvarno borila’, izjavila je i otkrila da je na kraju morala pomoć d apotraži.

‘Nekada je san bio posljednji stvar na mom spisku, ali se zbog toga ne možete u potpunosti pridržavati tri stuba zdravlja - a to su ishrana, vežbanje i spavanje. Ne možete vežbati i jesti ispravno ako se niste dobro naspavali, jer u tom slučaju fizički sat nikako ne funkcioniše’, rekla je Dženifer za strane medije.

dženifer je zbog nesanica morala da potraži stručnu pomoć
GHOST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!