Najveći igrač u istoriji NFL-a Tom Brady čvrsto se nada da će Ilon Mask postati potpuni vlasnik Tvitera, a to je dokazao neobičnom molbom koju je uputio trenutno najvećem deoničaru društvene mreže.

Obratio mu se na Tviteru gde ga moli da, kada i ako preuzme ovu društvenu mrežu, ukloni jednu njegovu fotografiju iz prošlosti koja se sportisti isklesanog tela nimalo ne sviđa. Reč je o draft fotografiji na kojoj Brejdi pozira u boksericama, a nema prepoznatljive trbušnjake i mišiće.

Molbom je sportista zapravo postigao kontraefekt jer je fotografija koju mrzi sada postala – viralna. Njegov komentar izazvao je lavinu reakcija - jednima je pao u očima, te Brejdija prozivaju i smeju mu se jer ovako nešto nisu očekivali od velikog sportiste, dok drugi navode da slika treba da ostane na Tviteru jer je ona odličan podsetnik kakvi se rezultati mogu postići uz rad i trud.

Brejdi pazi na svoju liniju i drži se strogog režima ishrane koja ne sadrži hleb, testenine i šećer, vežba svaki dan i ne pije alkohol.

Ima i ličnog kuvara Elena Kembela koji je opisao Tomov jelovnik:

"Pripremam jela bez šećera i brašna. Koristim sirovo maslinovo ulje, ali ne kuvam na maslinovom nego isključivo na kokosovu ulju. Koristim himalajsku so, nikad onu jodiranu. Tom ne pije kafu, ne jede čak ni određeno voće i povrće. Na primer, on nikada neće pojesti paprike, paradajz i patlidžan" otkrio je kuvar.

Tom Brejdi godinama je na posebnom režimu
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim rigorozne pishrane, Brejdi je pobornik i redovnog sna. Svake večeri ide da spavanje u 21 sat i izbegava zabave i slavlja koja traju do kasno noć. Ustaje oko 6 sati kako bi vežbao, a često to radi sa suprugom, modelom Žizel Bundšen, u teretani koju imaju u svom domu. Voli prirodu, a s porodicom često šeta.

Tom Brejdi i u 5. deceniji redovno vežba
Shutterstock 

Zahvaljujući takvom životu, Tom izgleda barem deset godina mlađe i zato je jedan od najvećih. Čini se da se ni u 45. godini ne nazire kraj njegove impresivne karijere.

Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Slavni sportista u 5. deceniji izgleda bar 10 godina mlađe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!