TUKAO SINA, ŽENU VARAO GODINAMA, A ĆERKE SE ODREKAO: Slava ga je izopačila, zbog nje je postao kockar i nasilnik

Džeki Čen važi za omiljenog glumca ljudi širom planete, a mnogi nisu znali da je godinama bio kockar, alkoholičar, kao i da je bio nasilan prema svojoj porodici

Životna priča Džekija Čena
CV1 / Backgrid UK / Profimedia 

Slavni glumac Džeki Čen snimio je preko 150 filmova, a aktivan je još od 60-ih godina. Za njega kažu da je jedini pravi naslednik Brusa Lija. On je prvi koji je pomešao komediju sa borbom i njegovi filmovi su prava poslastica za gledanje.

Iako je godinama mnogima omiljeni glumac, ovaj glumac iza maske dobroćudnog čoveka krije mnogo mračniju stranu. U autobiografiji koju je izdao 2015. godine otkrio je neke detalje koji su, u najmanju ruku šokirali svet.

Džeki Čen jedan je od najpopularnijih glumaca, ali mnogi ne znaju njegovu mračnu stranu
Shutterstock 

Čen je rođen 7. aprila 1954. godine u Hongkongu kao jedinac roditelja tako siromašnih da su ozbiljno razmišljali o tome da sina prodaju jednom lekaru Britancu za 200 dolara kako bi preživeli.

"Kad sam zaradio prvi veći novac, odmah sam počeo nemilice da ga trošim. Ali, problem je bio što sam počeo neumereno da pijem, bolje rečeno, da ločem. Ujutro bih se vozio gradom u Pošeu, a uveče u Mercedesu. Pijan", priseća se Čen kako je provodio slobodno vreme kad nije bio na setu.

Džeski Čen varao je suprugu a takođe je bio nasilan prema porodici
Shutterstock 

Oženio se 1982. godine Džoan Linom, tajvanskom glumicom s kojom je dobio dvoje dece. Ali, kaže da je zbog alkohola postao i nasilnik.

"Jednom sam tako udario svog sina Džejsija da je odleteo preko pola sobe i pao na krevet. Tad sam zaista preterao sa grubošću. Nije se samo uplašio Džejsi, nego je šok doživela i moja supruga", napisao je u svojoj autobiografiji koja je obajvljena 2015. godine.

Čen za sebe kaže da je u to vreme bio "neuki momak koji je preko noći zaradio 10 miliona dolara" i da nije čudno što se ponašao nezrelo jer su mu silna slava i bogatstvo udarili u glavu.

Takođe je priznao da je varao svoju suprugu sa mladom lepoticom Elejn Ng Ji Li, koja je bila Mis Azije 1990. godine. Ipak u knjizi ne spominje svoju vanbračnu ćerku Etu Ng, danas 19-godišnju devojku, koju je dobio u toj avanturi.

Eta je svojevremeno izjavila da Čena nikada nije smatrala svojim ocem, pa je o tome ostavila i poruku na Instagramu.

"Dom je porodica koju možete sami da odaberetie... Ljubav je nesumnjivo jača od krvi."

Čen je u knjizi priznao i da je, ubrzo nakon što se oženio, počeo da izlazi po klubovima i vara suprugu s mladim i zgodnim devojkama.

"Kockao sam se i varao suprugu. Sećam se da sam, prilikom jednog takvog noćnog izlaska, upoznao predivnu devojku jake ličnosti, a jedino što sam znao bio je njen nadimak - Broj 9.

Nastavili smo da se viđamo u njenoj maloj sobi s vrlo niskim plafonom. Sećam se da su mnogi pokušavali da nas gle


Priznao je i da mu je danas žao što je varao suprugu i da je zbog toga još više ceni.

"Zapravo sam srećan čovek jer je uz mene uvek bila i ostala Lin. Ona je vrlo jaka žena, u mnogim situacijama mnogo jača od mene", rekao je Čen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: stil

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši