Ukoliko ste zaljubljenik u umetnost i modu, pratite trendove i dosta vremena provodite na Instagramu, onda verujemo da imate među follow profilima Miju Knežević, jednu od sigurno top tri najplaćenije srpske blogerke.

Mija je pre nekoliko godina otišla iz Beograda prvo u Švajcarsku, pa London a potom i preko okeana u Njujork koji smatra svojim "najboljim ljubavnikom", baš kao glavna junakinje serije "Seks i grad" Keri Bredšo.

Dok je živela u Londonu, gde je studirala, Mija je 2008. godine pokrenula stranicu na kojoj su u početku samo njeni bliski prijatelji mogli da prate njena razmišljanja. Par godina kasnije, tu stranicu zamenila je blogom koji danas spada u najpopularnije blogove na svetu.

Imala je priliku da bude zaštitno lice nekoliko kampanja, a jedna koju je uradila za Sidney to wear  je po želji Ane Vintur završila u časopisu Vogue. Odlazak u Njujork bio je presudan da Mija izgradi svoj stil koji je najbliži casual minimalizmu, sa malom dozom boho glamura.

Njen blog karakteriše nesvakidašnja i originalna kombinacija stila i umetnosti, koji su, kako ona sama objašnjava, dva ključna faktora u modi.

Mija kaže da tajna njenog uspeha leži u praktičnosti, naime ona smatra da je jednostavnost u ponašanju i oblačenju najotmenija, a njeni fanovi širom sveta i priznanja u svetu mode, potvrđuju da je u pravu.