Bredli Kuper možda jeste jedan od omiljenih neženja Holivuda, ali nakon što su se pojavile njegove fotke sa ovogodišnje dodele SAG nagrada jedan od najčešćih komentara koji se mogao pročitati na mrežama, da ovakav kakav je sada nikada ne bi mogao da smuva Irini Šajk sa kojom je ranije bio u vezi i sa kojom je dobio ćerku.

Naime, 47-godišnji glumac prošetao je crvenim tepihom podbulog i natečenog lica od botoksa, a gotovo da mimiku nije ni imao. Njegova transformacija nije prošla neopaženo, a mnogima je i dalje teško da poveruju da je čak i on poklekao pred popularnim trendovima za podmlađivanje, pogotovo jer mu to nije trebalo, odnosno, jedan je od retkih koji s godinama izgledaju sve bolje.

Bredli Kuper pojavio se na crvenom tepihu potpuno ibotoksiran.
Christopher Polk for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Koliko je preterao u procedurama svedoče i fotografije koje je objavio Daily Mail na kojima se može videti da sada ima manje bora nego pre par godina, a promenio mu se i oblik glave.

Zbog njegovog iznenađujućeg izgleda u drugi plan je pao prisni susret s Ledi Gagom, s kojom su ga povezivali kada su zajedno snimili film "Zvezda je rođena", a pisalo se i da je zbog nje ostavio suprugu Irinu Šajk s kojom ima ćerku, ali kasnije se pokazalo kao netačno.

Zbog izgleda Bredlija kupera, njegov susret sa Ledi Gagom pao je u drugi plan.
Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, osim Bredlija, na dodeli SAG nagrada izgledom je sve ponovo šokirala i Nikol Kidman, koja se takođe u zadnje vreme odala čarima botoksa.

Ipak, ona nije jedina na "botched" listi već su tu godinama i Demi Mur, Kristin Dejvis, Viktorija Bekam, kao i Pamela Anderson. Ipak, od Bredlija to nikako nismo očekivali, a kako je izgledao do pre samo nekoliko meseci pogledajte u galeriji ispod:

BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Bredli Kuper operacijama je izmenio lik, a evo kako je izgledao do pre samo nekoliko meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!