Italijanska manekenka Ambra Gutijerez nedavno je uslikana premijeri "Mafia Mamma" i izgledala je apsolutno fantastično.

Ambra Gutijerez pojavila se na premijeri filma.
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Crna zavodljiva haljina samo je istakla njene atribute i nestvarne obline zbog kojih je redovno na listama najlepših žena sveta. 

Ovo je jedno od njenih prvih javnih događaja na kojima se pojavila s obzirom da je od prošle godine, kada su je paparaci uslikali na plaži, nije bilo moguće videti igde. 

Ambra Gutijerez privlačila je pažnju na plaži u Majamiju.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Ambra je prvi put privukla pažnju šire javnosti kada se takmičila na izboru za Mis Italije, a zatim se pojavila u "GQ" magazinu, gde su je primetili moćni zvaničnici.

Ambra Gutijerez oduzimala je dah zgodnim telom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pre 10-ak godina bila je pozvana na ozloglašene bunga-bunga zabave tadašnjeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija na kojima su bile i maloletnice, koje su koristili za prostituciju. Manekenka je zabavu napustila i zaputila se u policiju gde je sve prijavila, a potom iznela i u medije, da bi kasnije bila i jedna od glavnih svedoka na sudu protiv Berluskonija.

Ambra Gutijerez prijavila je Vajnstina za pokušaj zlostavljanja.
printscreen/instagram 

Šta su to "bunga-bunga" žurke?

Kako su kasnije i druge manekenke izjavile na sudu, na ovim žurkama devojke su bile u kostimima časnih sestara i policajki, da bi se potom skidale za Berluskonija. Potom bi nekadašnji italijanski premijer imao odnose sa njima, a devojke su u većini slučajeva bile maloletne.

Ambra Gutijerez prijavila je Silvija Berluskonija nakon bunga-bunga žurki.
pritnscreen/instagram 

Kada je u pitanju Ambra, ona se 2015. našla u središtu još jednog skandala kada je prijavila da ju je Harvi Vajnstin uhvatio za grudi i pokušao da joj gurne ruku pod suknju, a čak je, u saradnji sa policijom, izvela pravu "filmsku akciju".

Ambra je nosila uredaj za prisluškivanje pod majicom kada je iz Vajnstina izvukla priznanje da ju je pipao. Ipak, napori ove hrabre lepotice ispostavili su se kao uzaludni – istraga je zaustavljena, a Vajnstin nastavio svoje "divljanje" po Holivudu.

Međutim, nakon mnogobrojnih optužbi od strane 80 različitih žena poznati producent je osuđen na 23 godine zatvora u Njujorku, a sada se čekaju i druga suđenja.

Danas se čini da se Ambra nije mnogo promenila od vremena kada je imala 18, a zahvaljujući nestvarnoj lepoti i dalje vredno radi u svetu mode. Krasila je naslovnice brojnih časopisa, i bila zaštitno lice velikih brendova, iako ju je sve manje moguće videti u rodnoj Italiji.

Ambra Gutijerez i dalje se bavi manekenstvom.
printscreen/instagram 

Manekenka italijansko-filipinskog porekla sada je najčešće u Majamiju gde je paparaci najčešće fotografišu na plaži, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako danas izgleda Ambra Gutijerez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!